![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
vezi ca ti-am pus o poza pe topicul de DIferite Pzoe luata de acolo ;)
|
1 Attachment(s)
eram mai tanar...si masina era mai veche...alta...
|
BMW 335i Coupe 306 CP twin turbo
|
Audi RS4 420 CP . Cand apesi butonul Sport s-a terminat smecheria si distractia e la maxim. Nice car
|
uitasem ca am mers mai demult cu un jeg de suzuki swift 1.3 GTI 16V (nativ), de 101CP; masina nu are cine stie ce cai, dar e foarte usoara, foarte mica si iti cam rupe capul. am reusit sa iau chiar 200 cu ea, si cred ca indica bine vitezometrul pt ca abia mai stateam cu ea chiar si pe asfalt drept. daca vreti senzatii tari puteti incerca o cura dinasta :P
|
ieri.......alergatura 5 ore cu BMW M320d..........negru....jante pe 17,245\40\17 spate si 225\40\17 fata..........6viteze incredibila masina,fuleu nenorocit ce avea!!! :)
|
M320d?????cum adik???:D
|
adik M3 cu motor de 2000cmc Turbo Diesel
|
nu kred k exista asha ceva....M3 cu 2.0 TD
|
maine ii fac poze sa va convingeti ....masina e 2004 a dat 26.000euro pe ea in Italia ;)
|
deci nu exista M3 cu 2.0 TD...nu te mai agita atata.....o fi el BMW seria 3 dar nu e M3........M3`u ...asha pt cunoshtinta ta....model din `04 cum zici u ..nu are ce cauta cu motor mai mic de 3.0, mai ales diesel...
la ce krezi k ma ajuta poza sa vad cum are mashina pusa un semn de M3 lipit su superglue pe spatele mashinii??...no offence...dar intereseaza-te mai intai ce inseamna M3....yo 1 asha am fakut...k sa nu vorbesc prostii... |
Kravene tata io nu mai zic nimica....ii fac poze si pun aici;) poate ashea e cum zici u.....insa eu stiu ce am vazut ;)
|
degeaba shtii ce ai vazut dak nu shtii sa scrii.....
intreaba pe cine vrei ...M3 cu motoru` pe kre`l zici u ...nu s-a fabrikt si nici n`o sa se fabrice....eventual ce ai vazut u ..a fost un simplu 320d cu pachet exterior(eventual si interior) de M....atata tot....deci dekt pachetu` de estetic..sa zic asha... |
mah sincer nu am condus da am fost pasager intr-un BMW ursulet motor de 4000 DTM si un LOTUS ELISE cu un hemi de 507 cai.Nici una no fost condusa pe drumurile din romania pe autostrada in Germania.:twisted:
|
aaaaa...poi inseamna k asa e...................cu paket de M..........io nam apukt sa vorbesc cu prop despre masina ,adik fratele lu tov asta ale meu care,fiindk era beat mort ..........deci inseamna k asha e...oriicum tot pun poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning