Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/27475-rapida-masina-politie-brabus-cls-v12-rocket.html)

florinboss 15-12-06 21:44

Re: Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket

bha :)) sa fim seriosi :)) dak in cazul in care te urmareste un mertzan dasta.... ai sanse mari sa scapi :) pt ca politiei din romania ... ii e cam greu sa scape cu masina " nevatamata " :)) ...ar plati o gramada sa o repare dak pateste ceva...si oricum no sa vedem in rom asa masina ;) la politie.. poate o sa fie peste cativa ani niste Renault sau Pegeot.. acuma..sa stam noi linistiti :) aa si masina asta nu trece de vro ..300 km/h :) ..are lamborghini gallardo 320 bord din care 309 ii prinde usor ..:) deci asta prinde 100 M/h nu km..M cam in 4 sec ;)

Nicknamed_13 16-12-06 00:16

Nu prea cred eu ca ajunge in 4 secunde la 100mph pt ca trebuie sa fi un sofer foart foarte foarte bun sa scoti tot ce poate de pe loc. Pt masina asta e prea multa putere si cuplu...poate face 3.5s pe 0-100km/h. Vei arde cauciucurile k nu are aderenta.

alexSHO 16-12-06 11:43

Quote:

Originally Posted by florinboss (Post 662461)
bha :)) sa fim seriosi :)) dak in cazul in care te urmareste un mertzan dasta.... ai sanse mari sa scapi :) pt ca politiei din romania ... ii e cam greu sa scape cu masina " nevatamata " :)) ...ar plati o gramada sa o repare dak pateste ceva...si oricum no sa vedem in rom asa masina ;) la politie.. poate o sa fie peste cativa ani niste Renault sau Pegeot.. acuma..sa stam noi linistiti :) aa si masina asta nu trece de vro ..300 km/h :) ..are lamborghini gallardo 320 bord din care 309 ii prinde usor ..:) deci asta prinde 100 M/h nu km..M cam in 4 sec ;)

cam ce ai vrut sa zici cu postul asta?

Race 16-12-06 12:00

Bine ca nu aberati cu 4 secunde pana la 100 mph.Saleen S7 TT,mai puternic,mult mai usor si cu motor central face 6,2 secunde.

vlad_Mafiotu 16-12-06 18:23

poate 4 sec la 100 de km nu de mph

Blondu_little_206 17-12-06 02:42

e prea adevarata !!!! pacat ca e politiei !!!! garcea acum tre sa faci scoala........ de soferi:D:D:D:D

Nemilosu 17-12-06 07:40

Quote:

Originally Posted by Blondu_little_206 (Post 664078)
e prea adevarata !!!! pacat ca e politiei !!!! garcea acum tre sa faci scoala........ de soferi:D:D:D:D

scoala dupa ce invata sa ............................citeste.

wlady 17-12-06 11:57

Tot nemtii ! :lol: ! Super masina ! Si performante si look !

vlad_Mafiotu 17-12-06 13:50

stau si ma gandesc si eu oare in romania in ce an o sa avem si noi asa masini de politie ?? eu cred cand o sa avem ca mijloc de transport ozn`u atuncia o sa fie si in romania masini de politie la fel ca asta :D

Sasha_z 18-12-06 13:10

masina e tare...da` nu pt politie;):peace:

Ja_Rule 24-12-06 18:16

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 664408)
stau si ma gandesc si eu oare in romania in ce an o sa avem si noi asa masini de politie ?? eu cred cand o sa avem ca mijloc de transport ozn`u atuncia o sa fie si in romania masini de politie la fel ca asta :D

e simplu` .. no` sa avem asa ceva in politie niciodata ... poate doar vre`un deputat sau vre`un om de afaceri ... cat de curand o sa o vezi pe strazile Romaniei :)

tratament 24-12-06 22:29

Quote:

Originally Posted by florinboss (Post 662461)

politia din romania are de mult passat-uri in caz ca nu stii mai nou si touareg-uri.... aa si lamborghini are in jur de 500 de cai, asta ai vazut cat are?

vlad_Mafiotu 25-12-06 01:25

nu stiam ca au toareguri . chiar le folosesc in misiuni sau doar e "proprietatea sefului"

tratament 25-12-06 11:32

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 673995)
nu stiam ca au toareguri . chiar le folosesc in misiuni sau doar e "proprietatea sefului"

nush, zilele trecute am vazut unu si am ramas uimit ca nu era politia de frontiera sau alceva era simplu alb cu girofare si inscriprionari identice cu cele de pe passat.... oricum ii cred pe romani in stare sa cumpere si un cls dasta doar nu dau de la ei din buzunar:D

GabiByte 26-12-06 11:13

e de show-off, sigur ai vazut unicul exemplar :)

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning