![]() |
Re: Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket
bha :)) sa fim seriosi :)) dak in cazul in care te urmareste un mertzan dasta.... ai sanse mari sa scapi :) pt ca politiei din romania ... ii e cam greu sa scape cu masina " nevatamata " :)) ...ar plati o gramada sa o repare dak pateste ceva...si oricum no sa vedem in rom asa masina ;) la politie.. poate o sa fie peste cativa ani niste Renault sau Pegeot.. acuma..sa stam noi linistiti :) aa si masina asta nu trece de vro ..300 km/h :) ..are lamborghini gallardo 320 bord din care 309 ii prinde usor ..:) deci asta prinde 100 M/h nu km..M cam in 4 sec ;)
|
Nu prea cred eu ca ajunge in 4 secunde la 100mph pt ca trebuie sa fi un sofer foart foarte foarte bun sa scoti tot ce poate de pe loc. Pt masina asta e prea multa putere si cuplu...poate face 3.5s pe 0-100km/h. Vei arde cauciucurile k nu are aderenta.
|
Quote:
|
Bine ca nu aberati cu 4 secunde pana la 100 mph.Saleen S7 TT,mai puternic,mult mai usor si cu motor central face 6,2 secunde.
|
poate 4 sec la 100 de km nu de mph
|
e prea adevarata !!!! pacat ca e politiei !!!! garcea acum tre sa faci scoala........ de soferi:D:D:D:D
|
Quote:
|
Tot nemtii ! :lol: ! Super masina ! Si performante si look !
|
stau si ma gandesc si eu oare in romania in ce an o sa avem si noi asa masini de politie ?? eu cred cand o sa avem ca mijloc de transport ozn`u atuncia o sa fie si in romania masini de politie la fel ca asta :D
|
masina e tare...da` nu pt politie;):peace:
|
Quote:
|
Quote:
politia din romania are de mult passat-uri in caz ca nu stii mai nou si touareg-uri.... aa si lamborghini are in jur de 500 de cai, asta ai vazut cat are? |
nu stiam ca au toareguri . chiar le folosesc in misiuni sau doar e "proprietatea sefului"
|
Quote:
|
e de show-off, sigur ai vazut unicul exemplar :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning