![]() |
Re: Vand consumabile auto-moto
Up,up.
|
Up,up.
|
Up,up.
|
salut vreau si eu preturi pt urmatoarele piese :
pivot mic stanga + dreapta pivot mare stanga + dreapta bielete antiruliu fata x2 bielete antiruliu spate x2 bucsi bara stabilizatoare fata + spate X2 bucsi pentru punte spate X2 cod OEM 33311129144 sau piesa nr 3 din link: http://realoem.com/bmw/showparts.do?...12&hg=33&fg=30 capat bara x2 bieleta de directie x1 flansa amortizor fara x2 flansa amortizor spate x2 flansa capac diferential spate x1. Toate piesele sunt pentru BMW 325 E30 din 1989 , Pentru piesele care cer pret te rog sa imi spui si producatorul. Merci frumos. |
Quote:
Salut. Pot sa-ti ofer urmatoarele variante: Pivot mic: Flennor la 35 lei bucata Mapco la 35 lei bucata Pivot mare: Flennor la 35 lei bucata Mapco la 35 lei bucata Bielete antiruliu fata: Flennor la 35 lei bucata Mapco la 40 lei bucata Bielete antiruliu spate: Topran la 40 lei bucata Swag la 40 lei bucata Bucsi bara stabilizatoare fata: Topran la 10 lei bucata Cap de bara: Flennor la 40 lei bucata Mapco la 40 lei bucata Bieleta de directie: Delphi la 70 lei bucata Optimal la 50 lei bucata Flennor la 45 lei bucata Flanse amortizoare fata: Flennor la 65 lei bucata Flanse amortizoare spate: Mapco la 30 lei bucata Corteco la 30 lei bucata Flansa capac diferential: Optimal la 50 lei Moog la 50 lei Topran la 50 lei Bucsi puntea spate: Topran la 50 lei bucata Flennor la 50 lei bucata Nu am de unde sa aduc buscile de la bara stabilizatoare spate. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning