![]() |
Re: Piatra-Neamt
Ali_ump ...pozele cu calibra aia B 25 RLK cand sunt facute????masina ii apartine lui NIck de la N&D ..:)
|
da....nu-i cine stie ce...da imi plac jantele la masina aia ....drift style cu bordura mare...:D
|
na....masina e modificata de ceva timp.....dar oricum....decat stok..:P
|
care imi face si mie rost de o magazie de cd-uri pt un a6? caut de vreo 2 luni si ceva si nu gasesc:D:D ba nu se potriveste mufa ba etc etc..
|
Incercam sa vedem ce putem face...mai vb eu cu restu baietilor...
|
Ali_ump incerc sa ajung si eu vineri la 8 .. numa ca is cam racit da o sa vad..
|
ok....uite am gasit ceva pt tine....lasa-mi un nr de tel intr-un mess privat...
|
Vineri ora 20:00 in parcarea din centru... adunarea comunitatii de tuning din oras....va asteptam in numar cat mai mare...anuntati aici daca veniti sau nu...:D
|
daca nu uit vin:D eu cam pierd numaru zilelor si nu prea stiu ce zi e niciodata:D
|
pai fa cumva si nu uita ...io stiu pune si tu telefonu sa sune....ceva....nush...dar oricum te mai stresez io pana atunci...:D
|
cu putin noroc o sa avem parte si de o surpriza Vineri la intalnire asa ca ...be there!!!
|
S`ar putea sa se prezinte si Iasul la voi....Vineri 12.01.2007 orele 20.00 la Hotel Ceahlau...nu sunt sigur..dar daca reusesc sa conving baietzii VENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM FRATZILOR!!!
|
Quote:
|
Parcarea din centru de langa Hotel Ceahlau....si va anunt ca nu e nimic organizat cu autoritatile locale...e doar o intalnire de-a noastra...si vb cu Alex de la Bacau care v-a anuntat si pe voi cei din Iasi ...insa daca va face placere sa veniti...fine with mee...
|
Pe mine ma bucura faptul ca si voi incepeti sa va adunatzi....!Iasul se ridica...Bacaul la fel....Suceava la fel.....asteptam Vasluiul.....!
Avetzi un oras superb de frumos...iar masinile sunt... FARA NUMAR...FARA NUMAR...ultima oara am fost pe 2-3 Dec 2006....si .....am ramas placut impresionat! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning