![]() |
Re: B39UKT Slnz -MARIA-
te'am vazut zilele trecute pe stefan cel mare,iti atarnau tobele pe sub ea sau mi s'a parut mie?
|
Atarna, atarna.
Nu gasesc bare inox ieftin.Ma ajuta cineva? |
12 Attachment(s)
Transfagarasan
|
Frumoase poze,la niste lupe pentru faruri nu te-ai gandit ? iar sta de minune bine 8)
|
Per total e ok, mai putin pragurile, nu se potrivesc cu linia masinii.
|
3 Attachment(s)
Momentan.
|
mancaoar tata de frumoasa:D
|
10.3.2013 - 56k km
1.Distributie + pompa apa + role + accesorii + antigel 2.Bujii 4 electrozi 3.Clapeta curatata Programat: 1.Ulei motor + filtru 2.Ulei cutie 3.Filtru aer 4.Evacuare stock 5.Adaptat banchete + mini cage spate Detonatii la 3500 + ture pe admisie si evacuare. De cumparat: 1.Bloc e7j + baie ulei 2.Instalatie discuri spate 3.Amortizoare + arcuri spate cielo |
Pret / masina 2500euro
A/C Servo 56. 000 km Inmatriculata RO 2010 |
5 Attachment(s)
Update!
|
Bine ca ai scapat de praguri...nu-i pui jante de aliaj?
|
Am spart una.Stiti unde pot suda pe un pret minim?
|
Quote:
0723821598 Sirius, are atelieru in spate la Petromul de la Diham, ca fapt divers el dubleaza si jante de tabla :) |
8 Attachment(s)
Multumesc b08ygs, o sa dau un telefon dupa sarbatoare.
Schimbat: -ulei motor -termostat + lichid -filtru aer -desfacut banchete, spalat huse + usurat. Masina ramane la vanzare doar pe threadul acesta momentan. Dublatul jantelor de tabla este in plan, dar mi le voi face singur.Putem suda pe tabla, dar nu si pe aliaj. Ma gandesc la ceva de genul: |
Ca fapt divers este un set de 4 jante dublate pe 15 de vanzare :) nu stiu exact cat cere dar stiu ca sunt de 7 si 8 inci :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning