![]() |
Re: SLR vs. Carerra GT
@MIRCAT: ne povestesti si noua faza cu patrolul ? :D suna super tare.
@THX-1: apropos de sunet, imi place mai mult cum suna SLR-ul...precum un avion spitfire. |
am votat SLR pt ca este ceva mai comfy si luxox decat Carrera...si poate fi folosita si ca masina de zi cu zi...daca asta vrei!Insa din punct de vedere al performantelor Carrera este clar superioare SLR-ului
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=IV6Ev7-Rt9E&NR=1 |
am votat Carrera GT in primul rand pentru design
la performante ,nu ma intereseaza in mod special pentru ca amandoua sunt super masini si nu mi-ar fii rusine cu niciuna din ele. |
Luv the sound of the porsche V10 twin turbo. Din cate am vazut SLR-u' e greoi shi agresiv iar porsch-u' cam prea oversteer.
|
carrera gt e aspirat. no twin turbo
|
Carrera GT ....zgomotul motorului e unic...!!!
|
cine isi perminte in Romania? cam 0.1 % poate si mai putin asa ca luati-va gandul:)
|
Este o masina super-sport, e doar deghizata intr-una aparent civilizata.
Pt persoana de mai inainte care zicea ceva de turatii inalte : te-ai intrebat de ce SLR-ul are valori sensibil mai ridicate cand vorbim de putere (Carerra GT - 612, SLR - 626), desi GT-ul e un V10 si SLR-ul un V8 ? Iti spun eu : SLR-ul e supraalimentat de o turbina de dimensiunile unui turbo-reactor :lol: Pentru cei care nu cunosc principiul de functionare al unei turbine... lucreaza la capacitate maxima tocmai la turatii inalte. Tot ea e cea care da diferenta de cuplu dintre cele 2 masini. Pt cel care zicea ceva de motor central si sasiu super-usor, Mercedes au gasit o solutie si pt tine. Se numeste SLR 722 Edition. Au pus motorul mult mai in spate si mai jos, astfel masina se comporta exact ca una cu motor central. Cat despre cel ce zicea ceva de interior spartan... parerea mea e ca SLR McLaren e super-carul care pune cel mai mult pret pe stil si lux. Dar astea sunt doar vorbe. Mai bine va convingeti singuri. http://www.racingvideoz.com/top-gear...top-gear-test/ GT gets pwnd ! |
Quote:
~Nautilus |
Quote:
Daca un Carrera GT nu-l face, un Enzo il face cu siguranta.. sa nu zic il spulbera. Oricum s-ar putea sa-l faca si un Carrera GT, deoarece, ca si Enzo, are avantajul unei greutati reduse.. |
Quote:
|
Quote:
legat de preferinte cred ca as alege gt-ul in fata slr, probabil ca sunt tanar si e pura adrenalina sa conduci o masina din asta dar si asa topul meu cred ca ar fi 1. slr 722 2. carrera gt 3. slr |
Quote:
|
Quote:
dar pe circuit un Carrera GT este net superior unui SLR si poate chiar si unui SLR722.. totusi Carrera GT este cu 400 kg mai usor decat un SLR oricare ar fi el: normal sau 722 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning