![]() |
asta da...
da pt poze cu accidente haioase e deja un topic... :lol: shi e incarcat bine |
\"marfa\" poze...EU NU MAI CONDUC IN VIATA MEA!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
Imi pare rau daca-s prea dure pozele, dar sa nu uitam ca viteza e periculoasa!
|
2 Attachment(s)
90 la ora blocat pe tabloul de bord.. dupa cum arata, as fi zis ca s-a lovit la 150...
|
gata mai mac...
am intzeles ideea... :zombie: :tears: |
:( :( :( man cea facut ala ??a rupt masina in bucuati...dai seama ce viteza a avut..
|
la cum arata masina nu cred ca a avut numai 90km/h
|
man..eu ic ca a avut mai mult..de 150..uite in ce hal arata masina..volanul la indoit...sigur ca mainile...oricum cand vezi pozele..astea tie frica parca sa mai mergi tare cu masina.. :twisted: dar sti cum ii cand esti la volan..nuti mai dai seama..
|
...da...mai ales si cand simti ca masina poate...dar din pacate mai sunt si urmari neplacute
|
dacia arata asa la 90 la ora la un impact
asta nu e ca o dacie lool deci eu zic ca a mers cu peste 170 |
Pozele cu Tico ala facut pachet, de pe pagina 2... acolo a fost vorba de o liniuta: un Passat cu inca o masina. Passat-ul sa inffipt in Tico (care era parcat si n-avea pasageri)si Tico s-a infipt intr-o Cobra, parcata si aia regulamentar. Passat-ul a avut pagube minime (faruri, masca, capota foarte putin indoita), Cobra a fost suita cu spatele pe trotuar dar nu avea pagube enorme (o sa caut poza pe la birou sa va arat), iar Tico a ajuns asa cum se vede. Repet, nu s-a lasat cu raniti, daramite cu morti!Poaza cu A3-ul (Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace!) e de-a dreptul terifianta. Demn de mentionat este faptul ca masina inregistra viteza aia dupa ce se intorsese cu 180 de grade fata de directia de mers, va dati seama ce viteza avea in momentul in care a inceput sa se invirta.........
|
Pacat de jentile alea pe 17 de la audi !
:peace: |
Vaelu... cum sa faci frate o masina in halul ala? Nu cred ca un audi se poate face in halul ala la 90km/h... poate pe la 190 km/h
Curios ca nu au sarit airbagurile :?: |
ai dreptate .chiar ca nu am observat asta .daca se intorcea cu susu un jos fara un impact atunci era altceva .asta s-a izbit violent de copac sau ceva
|
Ieri - niste copii se jucau pe trotuarul unei strazi-unul pe role, celalalt pe bicicleta. Din strada aia se faceau mici...stradute sa zic, cu piatra de rau de-aia de nu poti merge mai repede de 5km/h. Chiar cand copii traversau o \"straduta\" din aceea, se aude un scartait puternic. Unu' cu o nova a suit un copil pe capota...si ce credeti...se asigura si-i da tare cu scart si dispare...
Copilul n-avea nimic (doar sperietura si o zgarietura) si cica stia unde sta si nu l-am lasat pana nu a promis k se duce la parinti sa le povesteasca...Ii luasem numarul si daca-l reclamam cred/sper k primea ce merita... :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning