![]() |
Re: TA-TECHNIX - cele mai mici preturi
Quote:
SS SUpersport fixa 40/40mm (amortizoare Bilstein OEM) - 250 euro TaTechnix reglabila inaltime - 260 euro SS Supersport (amortizoare Bilstein) reglabila inaltime - 350 euro K-Sport reglabila inaltime, duritate 36 pozitii, flanse pillowball, monotub inversat - 985 euro |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu am avut clienti cu e60 cu ta technix pana acum, deci nu ma pot pronunta.
totusi pe e46 si e90/92 au fost super ok ca suspensii stradale fara pretentii de performanta top. daca vrei mai mult, k-sport e alegerea. eu personal am un e60 2008 facelift cu k-sport pe el, e senzatie suspensia ca si versatilitate plus ca vine cu flansele din capul amortizorului din aluminiu cu reglaj de camber (pillowball). Doar flansele de genul asta separat ar costa 100 euro / buc. Sunt coilovers adevarate, atat pe fata cat si pe spate (arcul trece pe amortizor, nu separat) spre deosebire de TaTechnix si alte suspensii de genul asta unde arcul este separat, la fel cum e din fabrica. |
Quote:
|
Quote:
|
Ok, imi dai te rog un pm cu pretul lor.
|
Quote:
cam mari preturile practicate de dumneavoastra. pe site-ul oficial sunt 637euro cele de strada,iar dumneavoastra adaugati la acel pret,suma de 348 euro... |
Buna seara.
Doresc un pret pentru suspensia reglabila TA-TECHNIX si un pret pentru suspensia reglabila SS Supersport . Masina este Honda Civic Ej9, fabricatie 1996, motor d14a4 . SS Supersport este calitativ mai buna decat TA technix ? Va multumesc, o seara buna. |
Quote:
TaTechnix - 245 euro SS Supersport - 330 euro ss supersport vine cu amortizoare Bilstein OEM (facute de Bilstein pentru 3rd party) deci cel putin pe amortizoare au calitate mai buna. |
Quote:
ca sa va faceti o idee asupra preturilor practicate de magazine puteti accesa site-ul de vanzari din SUA unde preturile incep de la 1400 usd: http://www.ksportusa.com/asp/coilove...roduct_id=cd01 pretul nostru este final, inclusiv tva, transport, vama Chiar si asa suntem sub pretul din SUA. |
salut.......niste arcuri fata -60 pt un mk3 model din 95 in sus????
|
suspensie reglabila pentru golf 1?
|
Quote:
295 euro ss supersport (amortizoare bilstein) |
O vreau pe cea ss. Este pe stoc? Cum facem? Merci
|
Quote: