![]() |
Re: Despre american muscle nu zice nimeni nimic?
Scrie pe wikipedia! :D Olds Rocket 88!
Cea mai frumoasa aventura inginereasca este legata de 2 indivizi care sunt adevarate icon`uri ale industriei auto americane! John DeLorean si Lee Iaccoca! |
apropos de DeLorean: vreau si eu unul :)
|
Quote:
Citeste AICI, vezi fisa tehnica (scanuri) vezi video-ul cu DRIVE TEST subtitrat de mine pt. mai multe informatii. |
Da? o vad pe ebay cu 10 mii $ cu semnatura lui John DeLorean! acum nu stiu la buy it now sau offer! Dar oricum......... Si intr`adevar stim ca este fabricata in Irlanda pe concept Pinifarina.
vezi de ce spuneam ca mi-as aduce din state masina? tu ai gasit-o cu 40 mii, eu cu 10 mii |
Pai e una sa cumperi mita-n sac pe ebay + transport si e alt ceva sa cumperi o masina 100% restaurata, sa ai asigurate piese de schimb, service si cel putin 1 an garantie SH conform legii UE iar cei 40.000 EURO sint limita valorica maxima si nu primul pret.
Daca te uiti in video-ul cu TEST DRIVE, ai sa vezi acolo ca DeLorean'ul standard e un EG TRANSPORTER cu o tinuta de drum de-ti vine sa fugi iar motorul standard V 6 de Renault e pur si simplu penibil fara tuning. Daca ti cont de modificarile necesare pt. o tinuta de drum corespunzatoare + modificarile necesare la motor, ai sa vezi ca nu-ti mai ajung cei 10.000 USD. |
1 Attachment(s)
Quote:
vad ca esti foarte priceput in domeniu masinilor americane si cunosti detalii despre procurat piese si accesorii auto. Imi cer scuze ca sunt putin 'off topic' , in cazul meu nu este vorba de masina americana, dar m-ar interesa niste jante pt un Capri si nu reusesc sa le gasesesc pe net... Banuiesc ca sunt americane si de-aia m-am gandit sa cer ajutorul tau. Pe mine m-ar interesa ceva 15/7 sau 16/7 sau 8. In foto sunt jantele de care ziceam |
Capri nu este american ci european toata ziua.
Ca s-au exportat ceva exemplare e alt ceva. Piesaraiele de capri sint destul de rare dar cred ca ce cauti tu ai gasi eventual la D & W in Bochum, cel mai mare Mall de accesorii si tuning auto ce exista in Germania. (Din pacate i-a prins si pe astia recesiunea si sint in prag de faliment) Jenti originale aluminiu gasesti eventual prin cluburile de pe aici dar nu ma intreba care sint si pe unde ca habar-nam. Alternativ ar mai fi ebay DE. |
Quote:
|
Quote:
Pina una alta, contacteaza administratului clubului DeLorean Germania Aici: http://www.deloreanclub.de/ sau in http://www.deloreanforum.de/ |
Quote:
Nu-i nimic, mai caut pe net. |
Daca esti 100% sigur ca se potrivesc cele de Mustang atunci contacteaza KTS American Parts.
din pacate shop-ul este numai pe germana si n-ar strica sa sti limba. Poti insa sa-i contactezi si telefonic sau direct pe mail in engleza ca majoritatea cunosc limba. KTS American Parts GmbH Nordring 10 DE 25474 Bönningstedt Telefon : 040/55695940 Telefax : 040/55695990 Email : [email protected] |
Quote:
Sunt foarte surprins ca 2 giganti ai industriei auto John DeLorean - este inginerul din spatele Pontiacului GTO si Lee Iacocca care este inventatorul Fordului Mustang, au ales amandoi desenatori italieni in anii 80. DeLorean si`a facut propria frma si a scos dracia asta semnata Pinifarina si Iacocca a fost presedintele de la Chrysler la sfarsitul anilor 80, tot asa colaboararea lui cu itlienii materializandu-se in Chrysler TC Maseratti ( o masina de exceptie) si varianta ei de productie de masa Chrysler Le Baron! Daca nu ma insel amandoua au fost desenate de Pinifarina |
ai dreptate. Daca nu aparea in Back to the future, murea anonima iar caroseriaaia de inox poti so f**i.
sasiu de camion in forma de "X" pe el un suport de GFK (rasina plasticata) si pe asta fetze de inox DE FIDULUIE. Hai sa fim seriosi ca daca stai sa te gindesti, e o aberatie mai proasta ca o Dacia 1300 din anii 70 atit ca are un aspect mai fistichiu cu usile alea fluture. Motorizarea e catastrofa. La 95 de mile isi da duhul si o impingi de la spate cu Lastun-ul :D Cind am condus-o pe cea a cunoscutului meu din Wessel, na-veam curajul sa intru pe banda a 2-a de frica sa nu ma impinga careva de la spate ca masina era la limita (blana). |
Quote:
M`a amuzat tare ce mi`ai scris! Spune-mi te rog cate ceva despre dodge challenger din 70-73 sau plymouth barracuda aceeasi generatie! sunt bolnav dupa ele! Din cauza pasiunii pt ele cred ca plec in state anul asta sa muncesc si sa vin cu una din ele! Ce stii despre ele? ruginesc repede? probleme de dinamica? treuie neaparat bagate in upgrade sau e acceptabil cu ce au pe ele? |
la faza asta ar trebui sa-ti recomand putin WIKIPEDIA inainte de a ma apuca in vreun fel "sa-mi maltratez tastatura". O fi ca ma ocup de americane de ani de zile dar eu nu sint "dumnezeul masinilor americane" :D iar ruginaturi exista in toate categoriile deoarece totul depinde de cum este utilizata si pastrata de posesor.
O masina folosita in SUA in zonele uscate cu ploaie putina ca de ex. California, poate sa n-aiba strop de rugina si peste 30 de ani in schimb o masina folosita in zonele umede mai ploioase poate fi putreda. Generalizari sint imposibile. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning