![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masina a primit xenon 6000k , reglat sa bata foarte jos nu deranjeaza absolut deloc ! [ pentru cei carcotasi care vor veni cu replici gen : ii orbesti pe ceilalti , ii astept sa se convinga ca nu deranjeaza deloc ] + schimb ulei si filtru + presuri cauciuc bmw [ aveam cele de velur ] !
|
3 Attachment(s)
Am incercat sa fac ceva ca tot a fost frumos afara :
-folie galbena proiectoare -folie rosie pe stopurile de pe portbagaj Astept pareri sfaturi critici . Credeti ca ar da bine sa fac si semnalul rosu ? |
3 Attachment(s)
Am revenit cu ceva poze mai profi + folie light dark pe semnale !
|
Foarte frumoasa, de fiecare data cand vad m tech I ma uit ca imi aduce aminte de fosta mea masina, si ce imi place cel mai mult este ca m tech I este destul de rar.
Iti trebuiesc alte roti dupa opinia mea, Si te rog daca vrei sa imi dai si mie pe pm de unde ai tipsu sau toba completa? Multumesc, |
multumesc frumos ! deocamdata urmatorul update vor fi niste arcuri sport . In vara dupa ce ma voi angaja poate osa schimb si rotile , deocamdata nu am bugetul necesar !
|
Quote:
Wekendul asta..poate iesim sa legam alea:D.. Ai grija de ea... |
Nu imi placea deloc inainte cand vedeam alea galbene:lol: Acum parca incepe sa imi placa :-)
|
Foarte fain arata masina!
Si proiectoarele si stopurile arata super asa cum le-ai facut! Semnalele eu as pune portocalii, numa bine s-ar asorta cu proiectoarele. Apropo, vroiam sa intrebcum faci sa stea trapa asa in sus:oops:eu nu stiu la a mea... |
Quote:
|
Aha:D!
Ciudat, ca apasam din greseala invers si nu se intampla nimic:???:.Trebe sa incerc sa ma lamuresc:lol:. Edit:Acum m-am prins la ce ai zis:oops:...acu vad ca e si buton, buton.... |
4 Attachment(s)
Quote:
Stopurile au mai suferit o mica modificare , le-am facut de curiozitate dar am ales sa le las asa fiindca imi plac . |
Un E46 de nota 10!Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!Pachetul de il ai pe el sa nu il dai, din ce am observat eu personal, se gasesc cam rar pe E46.Spor la tuning de bun gust!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am ajuns la concluzia ca nu dadeau foarte bine proiectoarele galbene deocamdata , masina mea nefiind una sport . . pentru moment am renuntat la ele . Orice sfat / idee / critica este binevenita ! I-am facut o sedinta foto :
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning