![]() |
Hmmm.... sa zicem ca erau rupte-n gura.
|
k man sunt de acord :wink: sa nu jignim lumea :twisted:
|
De cacat organizarea.Si plin de tarani.
|
Salut flacai. Trebuie sa`i dau dreptate lui secera76 ... masinile alea trebuiau sa fuga mai calumea ...Pacat de ele ... si vai de oamenii care la conduc. Soon VL-42-PAC... :lol: . Bafta!
|
Apropo ... TXA`ul a facut sau nu ?
|
frate organizarea nu a fost chiar de *** nu amesteca taranii cu organizarea pt ca nu e drept, oameni care au aranjat treaba asta nu aveau ce sa le faca, pt ca cu parere de rau it spun nu totzi tzaranii au fetze de tzarani pt ca daca aveau ii recunostea toata lumea si nu ii mai lasau sa intre
|
scuzatzi cacofonia dar sunt obosit, ma duc la culcare pt ca maine e luni si unii mai si muncesc :twisted: bafta fratzilor si tzinetzi-o tot asa!
|
Taranii erau prezenti in public si se dadeau mari cunoscatori in masini.Daca erau asa de tari de ce n`au venit ei sa arate de ce sunt in stare?!
|
Re:
Quote:
frate .. ce sa iti mai zic ... ca langa mine era un mos ... beat .. cand a vazut o masina ca a lui ( b-xx-UGA ) ... a zis \" mama mama ... masina ca asta am si eu acasa ... si a inceput sa dea explicatii de motorul de 1300 de pe opel kadet .... deci ... poti sa iti dai seama ce fel de \"tzarani erai ... :) ce puteau sa arate ei .. daca se inscriau acolo .. :) :) :) :) |
Io nu stiu la ce au lasat lume peste 40 de ani acolo?! Daca tot vor sa faca ceva frumos sa faca cu masini sport puternice si sa se faca pe baza de capacitatile soferilor. Si cine vrea sa vada la curse de masini 1000 de Dacii si decat un Porsche?! Un veritabil Fast&Furious romanesc. :2gun:
|
Re:
Quote:
frate ... daca vrea cineva sa vada curse de masini , 1000 dacii vs porsche 911 turbo , asta pot sa o vada in fiecare zii pe strada ... si nu mai e nevoie sa vina la curse .. :) :) :) mai bine se urca in masinile lor de 100 de ani .. ies pe strada ... si vad asta ... decat sa mai consume benzina pana la aeroport ... sa mai dea bani si la intrare ... si sa mai si consume bauturi alcolice .. in fine ... dar mai bine sa stea acasa astfel de persoane .. ;) :) :) |
Pana la urma se da omu' cu ce are.Daca are Dacie se da cu Dacie daca are Porsche sa da cu Porsche.Nu?
Adevarat ce zici tu ca e mai frumos un Porsche,nu te cotrazic ca ma bate lumea,da' indiferent de mashina cine are boala asta poate se dea shi cu.....mashina lu' MR.Bean. Acum...parerea mea...fiecare dupa posibilitatzi....ca nu cred ca s-a nascut careva dintre noi in vreun Bugati. |
A venit omu' cu Porscheu' si i-a dat-o Tenteanu' :lol: cu Impreza. Unde-i smecheria? Daca-r veni doar cei cu Porsche & Co. la curse... n-ar mai fi curse. Intr-adevar, atractia ei sunt, dar greul nu-l poarta ei pe umeri. Greul este purtat de cei cu Daciile alea de kko pe care le acuzati atata, ai caror soferi, in noaptea dinaintea cursei stau cu botu' in vaselina si incearca sa mai traga putin de masina, ca sa bata o \"belea\" de masina, mai smecherita decat mai sus numita.
Si... au venit si fustele la cursa si... au facut si impresie buna si... au dat si interviu la TV si... deja v-ati bagat gheruta-n... nu ?! :lol: |
Re:
Quote:
Respect pt. oameni de care zici tu, am si prieteni care fac asta si au rezultate foarte bune ... si nu am nimic impotriva lor ... dar ... de`al de nea ionica si nea mitica ... care nu au mers cu masina in viatza lor asa cum o facem noi , nu a mers niciodata cu o viteza mai superioara de 90 Km/h ... cu unele exceptii ... nu cred ca au ce cauta la curse de masini , viteza , in calitate de pilot cu masina pe care o are in dotare. in fine .. sa trecem peste ... Respect la toti pilotii. |
N-am facut nici un fel de aluzie la ce-ai spus tu. Stiu si eu ce pot masinile din C-ta (felicitari TRA - n-am apucat sa-i spun personal)!
PS: Matizul cu care-am venit de la Craiova si-a luat 165 km/h pe autostrada... si daca-l mai chinuiam putin, lua si 170 :lol: Azi n-a fost nici o masina de \"talie mica\" (Tico/Matiz) pentru Craiova. Abia dupa ce s-a intrat in incinta aeroportului au aparut 2 Tico + 1 Matiz. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning