![]() |
Re: Low budget Clio
:>:> Fain fain :)
|
1 Attachment(s)
Un mic ''UP'' daca ii pot spune asa ,dar nu in legatura cu masina ..ci cu mine :D
Am terminat si orele de conducere..acum ma pregatesc sa bag dosarul si sa dau sala/traseul . Traseul il voi da la Moghioros am inteles..a mai dat cineva de curand in zona aia ? Daca da..dati'mi si mie niste detalii gen pe unde v'a dus ..ce v'a pus sa faceti..etc..etc :D Multumesc frumos ! :D P.S: din ce am citit pe net..am inteles ca sunt cam ''nesimtiti'' domnii examinatori..gen iti pune piciorul sub ambreiaj ca sa iti moara motorul..te incurca..si multe altele..chiar e adevarat..sau sunt doar spusele unor ''tipi/tipe'' suparati/suparate ca nu au luat ?! |
Quote:
|
Quote:
Eu am dat traseul fara nici un ban. Daca esti sofer nu te pica. Acum mai depinde si cum iti e norocul :???: ... Bafta in toate cele. Respect. |
am avut un prieten , a dat si bani si a si picat =)))))) si bag mana in foc pentru el ca sofer !! :)))
uite eu de ex l`am luat din prima pe bune , dar politistu a fost super om ... vorbeam cu el , aveam si muzica in surdina , mai degraba o plimbare decat un examen |
Bafta bro ai sa vezi singur cum e ... te astept s ama dai o tura cu clio !
|
@casp3r75 - nu dau spaga..
@andreibadea - mersi frumos Andrei,salut ! @expres - si un var de-al meu a dat spaga si tot l-a picat..:)) @chyryCRY - mersi Chyry..o sa te dau si o tura cu clio..2-3 :)) |
Ma dai si pe mine? :lol:
|
Te dau ,te dau :lol:
P.S: ai primit sms-ul cu nr. ala de la mine ? |
Quote:
|
Mersi Alex, sa fie :D
|
3 Attachment(s)
Winter Mode gen'
|
Ce ai mai facut cu permisul !?
|
Nimic..oricum deocamdata nu se mai da nici un examen pana nu trece vremea asta :]
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning