![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
De exemplu soft-topul meu nu e cu fermoar(sunt modele si cu fermoar)si decat sa dau banii pe un soft-top nou am facut rost de material si l-am cusut cu taicamio direct de prelata in cateva ore a fost gata.Timp de 2 saptamani se vedea ca nu e prinsa bine dar apoi s-a strans si de atunci nu am avut nici o problema.A fost cusuta cu ata ceramica data prin parafina sa alunece, ma bucur ca am scutit un nou soft-top)
Eu zic ca in timp se va strange si la tine. |
Quote:
P.S. Vad ca si acum mai ai semnatura cu masina facuta de mine :D |
de ce nu zici ca iti trebuie pmpa si bobina ? sa mai fac un drum ? :))
|
Quote:
Probabil pe luna viitoare in caz ca nu gasesc un hardtop mai ieftin asa. De fapt vrei sa-ti scoti banii ce mi i-ai dat pe jante din piese :paper: |
Si eu trag cam greu de volan e din cauza pompei de servo ? e stricata? :?:
|
nu mai astept,acuma e oferta :))
|
Quote:
On : Si eu faceam luneta la fel... nu eram nebun sa dau banii aia pe ea noua :shock::shock::shock: Garantat 99% din cei care se agita aici faceau la fel dar de ce sa nu arunce vorbe aiurea .:shock::shock: |
Quote:
|
nu cred ca are relevanta foarte mare faptul ca piesa de schimb este OEM si costa j de mii sau este 'aftermarket', ce mai imi place cuvantul asta, mai ales la ford, unde daca ceva nu este motorcraft e caca maka, desi calitatea este aceeasi, doar pretul difera, si difera si difera :) si culmea face acelasi lucru.
aveti putina rabdare si nu mai criticati degeaba, o sa arate masina asta ca o bijuterie in cel mai scurt timp posibil. am vazut chiar ieri din nou masina si fata de cum arata la inceput acum deja este o masina clar imbunatatita. |
My friend nu te mai agita si ii baga in seama noi astia care te stim suntem siguri ca masina o sa iasa bijuterie dar o sa mai dureze acum in functie de $$$ si timp.
|
e cel mai tare cabrio pe care l-am vazut de cand sunt eu.
sper sa ajung sa il conduc si eu putin candva pe autostrada hd-deva. sper sa fie cat mai putin oem, sa nu semene cu toate celelalte. :) |
1 Attachment(s)
Azi a primit 4 cauciucuri si era foarte foarte aproape sa primeasca un hard top :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning