Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

Maniak22 15-06-11 23:54

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4400449)
da colegu inteleg,dar eu il cunosc si stiu ca ar sufla-o cu aur in noaptea asta daca i-ar cadea din cer 3 galeti cu talanti,nu e problema ca nu o va face cu pasiune,dar nimeni nu face o masina tzipla in 10 zile de cand o are el plus ca pana iti trimite careva pe curier + ca nu gasesti pe loc ca asa e,cand cauti nu gasesti masina tot sta si ploua in ea si nu e ok.
Masina va fi senzatie in timp,omu isi baga banii in masina,dar nu are nici 20 ani sa nu aibe alte cheltuieli,principii si vise inafara de o masina..

Nici nu am indoiala ca va fi senzatie in timp pentru ca in opinia mea e deja oricum mai senzatie decat restul tipurilor de caroserie de e36 prin simplul fapt ca e cabrio.In putinele zile de cand o are cum spui si tu chiar a facut o transformare mare in bine eu chiar cunoscand masina inainte sa o aiba el si stiu ce a fost de capul ei.... dar totusi repet nu trebuia investitie uriasa pentru o luneta OEM ci trebuia cautat mai atent si se gasea cu putina rabdare la bani buni. Daca si-a facut-o el foarte bine nu ne deranjeaza.... eu doar i-am explicat alternativa frumos

xxdadixx 15-06-11 23:55

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4400448)
cu luatul peste picior ma refeream in general nu am zis ca m-ai luat acum...

Are inca 11 infractiuni pe forum in cateva luni de cand are cont si tot eu sunt "croitorul" rau.
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4400449)
da colegu inteleg,dar eu il cunosc si stiu ca ar sufla-o cu aur in noaptea asta daca i-ar cadea din cer 3 galeti cu talanti,nu e problema ca nu o va face cu pasiune,dar nimeni nu face o masina tzipla in 10 zile de cand o are el plus ca pana iti trimite careva pe curier + ca nu gasesti pe loc ca asa e,cand cauti nu gasesti masina tot sta si ploua in ea si nu e ok.
Masina va fi senzatie in timp,omu isi baga banii in masina,dar nu are nici 20 ani sa nu aibe alte cheltuieli,principii si vise inafara de o masina..

Asa e, pana acum am bagat FIX 3119 lei in ea si nu se vede mai nimic :evil:. Prioritatile viitoare sunt cauciucurile ca ce am acum pe masina sunt 4 de 4 feluri din care unul e de iarna :D , pompa servo si o bobina de inductie care e pe duca. Prelata isi face treaba, daca ma tine pana imi iau hard top sunt boier. Daca luam una tipla ( e36 cabrio ) nu mai avea niciun farmec.

5inci 15-06-11 23:59

2 Attachment(s)
De exemplu soft-topul meu nu e cu fermoar(sunt modele si cu fermoar)si decat sa dau banii pe un soft-top nou am facut rost de material si l-am cusut cu taicamio direct de prelata in cateva ore a fost gata.Timp de 2 saptamani se vedea ca nu e prinsa bine dar apoi s-a strans si de atunci nu am avut nici o problema.A fost cusuta cu ata ceramica data prin parafina sa alunece, ma bucur ca am scutit un nou soft-top)
Eu zic ca in timp se va strange si la tine.

Maniak22 16-06-11 00:08

Quote:

Originally Posted by 5inci (Post 4400483)
De exemplu soft-topul meu nu e cu fermoar(sunt modele si cu fermoar)si decat sa dau banii pe un soft-top nou am facut rost de material si l-am cusut cu taicamio direct de prelata in cateva ore a fost gata.Timp de 2 saptamani se vedea ca nu e prinsa bine dar apoi s-a strans si de atunci nu am avut nici o problema.A fost cusuta cu ata ceramica data prin parafina sa alunece, ma bucur ca am scutit un nou soft-top)
Eu zic ca in timp se va strange si la tine.

Nu am zis ca sunt impotriva acestor lucruri dar daca luneta e cu fermoar nu e ca sa fie greutate mai mare pe puntea spate pentru echilibrarea masinii ci e facuta sa se poata da jos si schimba usor ca se stie ca se strica in ani lunetele la cabrio :D.
P.S. Vad ca si acum mai ai semnatura cu masina facuta de mine :D

BMnWA 16-06-11 00:19

de ce nu zici ca iti trebuie pmpa si bobina ? sa mai fac un drum ? :))

xxdadixx 16-06-11 00:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4400513)
de ce nu zici ca iti trebuie pmpa si bobina ? sa mai fac un drum ? :))

Pompa o mai las sa fac brandu mare ca tot e vara + cabrio la oferta.

Probabil pe luna viitoare in caz ca nu gasesc un hardtop mai ieftin asa. De fapt vrei sa-ti scoti banii ce mi i-ai dat pe jante din piese :paper:

5inci 16-06-11 00:37

Si eu trag cam greu de volan e din cauza pompei de servo ? e stricata? :?:

BMnWA 16-06-11 00:37

nu mai astept,acuma e oferta :))

SAX1987 16-06-11 01:18

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4400535)
nu mai astept,acuma e oferta :))

La tine tot timpu e oferta :lol::lol::lol:

On : Si eu faceam luneta la fel... nu eram nebun sa dau banii aia pe ea noua :shock::shock::shock: Garantat 99% din cei care se agita aici faceau la fel dar de ce sa nu arunce vorbe aiurea .:shock::shock:

bogdan.t 16-06-11 08:32

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4400578)
La tine tot timpu e oferta :lol::lol::lol:

On : Si eu faceam luneta la fel... nu eram nebun sa dau banii aia pe ea noua :shock::shock::shock: Garantat 99% din cei care se agita aici faceau la fel dar de ce sa nu arunce vorbe aiurea .:shock::shock:

si mie mi se pare absurd sa dau 200E pe un c***t de cauciuc cand pot improviza ceva si sa aratate ok ca la xxDADIxx.

ondin 16-06-11 08:40

nu cred ca are relevanta foarte mare faptul ca piesa de schimb este OEM si costa j de mii sau este 'aftermarket', ce mai imi place cuvantul asta, mai ales la ford, unde daca ceva nu este motorcraft e caca maka, desi calitatea este aceeasi, doar pretul difera, si difera si difera :) si culmea face acelasi lucru.

aveti putina rabdare si nu mai criticati degeaba, o sa arate masina asta ca o bijuterie in cel mai scurt timp posibil.
am vazut chiar ieri din nou masina si fata de cum arata la inceput acum deja este o masina clar imbunatatita.

Kedy 16-06-11 09:54

My friend nu te mai agita si ii baga in seama noi astia care te stim suntem siguri ca masina o sa iasa bijuterie dar o sa mai dureze acum in functie de $$$ si timp.

ondin 16-06-11 20:45

e cel mai tare cabrio pe care l-am vazut de cand sunt eu.
sper sa ajung sa il conduc si eu putin candva pe autostrada hd-deva.

sper sa fie cat mai putin oem, sa nu semene cu toate celelalte.
:)

xxdadixx 16-06-11 22:20

1 Attachment(s)
Azi a primit 4 cauciucuri si era foarte foarte aproape sa primeasca un hard top :)

RIcKO 16-06-11 22:29

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4402715)
Azi a primit 4 cauciucuri si era foarte foarte aproape sa primeasca un hard top :)

pacat ca nu l-a primit , pt ca e cee trebuie :D:D, foarte bine arata , pe viitor o sa fie o piesa de referinta pt multe cabriouri de pe la noi , bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 05:08.

- Copyright 2026 4Tuning