Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Sa vb despre tot ...aici (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb.html)

ESPinoza 05-02-07 12:26

Re: Sa vb despre tot ...aici

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 731832)
Salutare lume... Stie cineva de intalnirea lunara a comunitarilor 4 tuning din zona Moldovei de pe 18 februarie de la Piatra Neamt?
Intrebare pt moderator ...se poate un thread prin care sa mediatizam putin intalnirea de la noi?...poate ne onorati si voi cu prezenta atunci pe 18...;)

normal ca putetzi sa facetzi eu am sa vin la piatra si cred ca din bt incet incet o sa inceapa sa mai vina baietzi ca pana acuma in afara de lucyfer , cezar si eu nu prea am mai vazut pe nimeni la intalnirile din iasi sau bacau .. dar am o presimtire ca acuma vom merge mai multzi in coloana nu? :)

divinity_ro 05-02-07 15:48

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 730648)
Filme de pe camera sa nu cereti k sunt prea mari formatul 60 mb,1 minut,diviniti poate imi rezolvi si mie treaba k programele astea de comprimta k degeaba am cumparat placa aia pt.camera.O sa pun niste poze cu pisica si astra portocalie.:D

pai cand mai vii prin bt si nu te grabesti sa ma anunti si am sa iti arat.

Lucyfer 06-02-07 18:38

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 732296)
normal ca putetzi sa facetzi eu am sa vin la piatra si cred ca din bt incet incet o sa inceapa sa mai vina baietzi ca pana acuma in afara de lucyfer , cezar si eu nu prea am mai vazut pe nimeni la intalnirile din iasi sau bacau .. dar am o presimtire ca acuma vom merge mai multzi in coloana nu? :)

eu nu promit ca vin .... piatra neamtzu e un orash fain o sa imi para rau sigur da ..

Ali_ump 06-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by Lucyfer (Post 734873)
eu nu promit ca vin .... piatra neamtzu e un orash fain o sa imi para rau sigur da ..

Cum crezi de cuviintza ...io am lansat invitatzia in ideea de a ne cunoaste ..si de a face ceva frumos ....chiar daca e inca frig afara ,,,,ne mai incalzim sufletele putin:D

HOT 06-02-07 19:32

Cine vrea imagini cu ce a fost in poligon sa se duca la...bagam niste drifturi in poligon acolo gasiti,

slip 06-02-07 19:36

m-am uitat la "drifturi " acolo...si.. no offense..dar nu se pot numi drifturi :D
drift inseamna deja.. cu totul altceva ;)
slide-uri.. donuts.. astea mai merg... dar drift..nu...in felul asta se deformeaza cuvantul..
va salut..si la mai multe..
bafta

HOT 06-02-07 19:44

Quote:

Originally Posted by divinity_ro (Post 732710)
pai cand mai vii prin bt si nu te grabesti sa ma anunti si am sa iti arat.

Gata am rezolvat-o in sfarsit cu programul unu baiat mare de pe aici:D

HOT 08-02-07 19:36

Quote:

Originally Posted by slip (Post 734991)
m-am uitat la "drifturi " acolo...si.. no offense..dar nu se pot numi drifturi :D
drift inseamna deja.. cu totul altceva ;)
slide-uri.. donuts.. astea mai merg... dar drift..nu...in felul asta se deformeaza cuvantul..
va salut..si la mai multe..
bafta

Ma slip a folosit si coco un cuvant acolo si tu gata ai sarit,nu reusim noi sa facem drifturi,astea sunt pentru japonezi(k ei au si un campionat national in acest sens)australieni care stii sigur ce fac ei cu sylvia pe acolo si ceva pe la americani dupa cunostintele mele,dar pt.mine de departe cei mai buni sunt japonezii.A spus si el asa sa para cuvantul mai atrgator:D ,dar de invartit sa stii k ne-am invartit pe zapada.:D

slip 08-02-07 21:40

sunt sigur :D si noi ne invartim cand avem ocazia... k orice omuletz cu masina :D si stiu k suna altfel cand spui "drift" :> :lol: dar asa sunt eu.. ma mai apuca de kOy cate un gand critic :D si ma strange :))) :lol: nu vreau sa supar pe nimeni :D deocamdata:twisted:
numai bine.. :D

maD_angel 22-02-07 21:31

hmmm.....m'am gandit ca daca maine seara mai ete la fel de multa zapada ca acu, sa ne adunam cativa si sa profitam de ea:-) ...(astept pareri):oops: :oops:

vgedc 22-02-07 22:17

da total de acord :P

HOT 01-03-07 18:08

Pentru cei care nu stiu de hot sunt tot eu Cojocariu cezar,k tot nu s-a mai scris nimik pe aici.

HOT 01-03-07 19:21

Schumi sa nu indraznesti sa ma dai in judecata pentru poza de la avatar k nu ai nici o sansa.De plagiat poti sa ma acuzi k doar cu aia ramai.

Yonut21 02-03-07 08:29

Stai linistit :D Bucuria e de partea mea ca o lucrare de pe site este placuta :)
PS: Mai am putin la revista :)

gratzy7 02-03-07 09:03

Unde pot gasi un stick er d ala mic pe care scrie 4tuning?

All times are GMT +2. The time now is 14:16.

- Copyright 2026 4Tuning