![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine vrea imagini cu ce a fost in poligon sa se duca la...bagam niste drifturi in poligon acolo gasiti,
|
m-am uitat la "drifturi " acolo...si.. no offense..dar nu se pot numi drifturi :D
drift inseamna deja.. cu totul altceva ;) slide-uri.. donuts.. astea mai merg... dar drift..nu...in felul asta se deformeaza cuvantul.. va salut..si la mai multe.. bafta |
Quote:
|
Quote:
|
sunt sigur :D si noi ne invartim cand avem ocazia... k orice omuletz cu masina :D si stiu k suna altfel cand spui "drift" :> :lol: dar asa sunt eu.. ma mai apuca de kOy cate un gand critic :D si ma strange :))) :lol: nu vreau sa supar pe nimeni :D deocamdata:twisted:
numai bine.. :D |
hmmm.....m'am gandit ca daca maine seara mai ete la fel de multa zapada ca acu, sa ne adunam cativa si sa profitam de ea:-) ...(astept pareri):oops: :oops:
|
da total de acord :P
|
Pentru cei care nu stiu de hot sunt tot eu Cojocariu cezar,k tot nu s-a mai scris nimik pe aici.
|
Schumi sa nu indraznesti sa ma dai in judecata pentru poza de la avatar k nu ai nici o sansa.De plagiat poti sa ma acuzi k doar cu aia ramai.
|
Stai linistit :D Bucuria e de partea mea ca o lucrare de pe site este placuta :)
PS: Mai am putin la revista :) |
Unde pot gasi un stick er d ala mic pe care scrie 4tuning?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning