Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   20.11.2004 - INDEMANARE - CRONO CV (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv.html)
-   -   Cum a fost? (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv/2615-a.html)

teddy 22-11-04 16:28

superba cursa!!! mi-a placut foarte mult organizarea! foarte multe masini!
RESPECT pt. TRABANTURI si VECTRA C neagra!!!
MAAARE MINUS PT. EVO, plictisitor...

Lucian 22-11-04 17:13

EVO a fost demo. Nu a participat pe bune. In primul rand nu prea avea contracandidat. A fost o adevarata cursa de indemanare. Dovada - primii trei timpi la cele 5 grupe. Sesizati cumva o diferenta majora ? A contat foarte mult dispozitivul pe care il avea fiecare intre volan si scaunul din stanga . ;)

X-Ray-Eyes 22-11-04 17:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
sadule adica x-ray din cea ce ai zis u nu stuu ce vrea sa reiasa .daca vream ma dadeam ptr ca stii ce am vb noi in parcare dar sincer nu mi-a placut cea ce am vazut si daca e asa stii doar ca am ris impreuna in parcare de cele vazute

sa stii ca frica nu imi era sa ma dau ca ,cu sigurantza nu ma faceam de ris nici eu si nici zma si nu ne-a interzis nimenii sa nu ne dam dar noi de buna voie si ne silitzi de nimenii nu am concurat .

Momentan ma abtin ...
Am spus momentan ptr ca am sa astept momentul oportun ca sa zic despre ce e vorba .. si poate nu am s il spun eu , o sa il spuna altcineva ... dar deocamdata stam pe linie ...
8)
Si inca o chestie ... una e sa razi de altii , alta e sa te dai si sa nu rada altii de tine ...
Eu am avut curajul si m-am bagat ... si se pare ca nu au avut cum sa rada altii de mine ptr ca nu am maturat pe sub masina nici un jalon , am facut traseul perfect , si am luat si locul 2 la grupa N4 din 5 grupe de participare .
Dar ce sa ii faci ... asha e cand scopul scuza mijloacele ... ai sa vezi espre ce scop este vorba , si despre ce mijloace .
pana atunci .... :peace:

teddy 22-11-04 18:27

stiu ca a fost demonstrativ, dar ce demonstratie a facut? :) putea sa faca un pic show daca tot n-a participat nu SA SE PLIMBE pe traseu. speram sa vad macar un demaraj mai spectaculos de la asa o masina... trebuia sa ia exemplu de la vectra BUB

aerocazan 22-11-04 20:35

Lucian, nr 039 ce masina a fost?
Timpii de la grupa n2? multumesc fain

mpa 22-11-04 23:27

1 Attachment(s)
Vreau si eu cei doi timpi pt aceasta masina daca se poate!!!

x-28-TRA 23-11-04 09:32

hehehe sadule eu la indeminare nu am darimat nimica si nici nu am luat nici un jalon sub masina asa ca.................nu ai ce zice.
apropo si la liniutze eu am luat locu 2 la grupa mea asa ca nu prea ai ce zice :wave:

DUMAS 23-11-04 10:31

PERVERS

SPUNEAI CEVA CA TU AI STAT SI AI RAS ????SI CA NU TEAI DAT DIN PROPIA INTIATIVA ?????? HMMMMMMM............NU VREI SA MAI REFLECTEZI UN PIC LA LUCRUL ASTA SAU ITI ESTE FRICA SA SPUI CA VI SA SPUS CA DACA VENITI LA BUC SAMBATA SI NU PARTICIPATI VI SE DAU JUMATE DIN BANII DE BENZINA.APROPOS EU NU FAC PARTE DIN NICI UN CLUB DAR SUNT PRIETEN CU TOTII CEI CARE FAC PARTE, ASA CA IMI FAC PARERILE!

PS.VEZI CA STIU MAI MULTE X-28-TRA, NU AM NIMIC CU TINE DAR NU TE BAGA PREA MULT IN NISTE CHESTII CARE NU TE PRIVESC IN REST PACE :peace:

Gabi 23-11-04 10:39

:lol: :lol: :lol:

Cum puteti debita asemenea prostii ? TRAule - ce ma, voi sunteti mai smecheri? Voua v-a zis Florica, ca va da juma' de rezervor ? Asta e discriminare, zau asa. Pentru Craiova n-a oferit nimic :lol:

DUMAS: daca scrii ceva, scrie cu cap. Daca scrii ceva, nu scrie ceva ce-ai auzit de la X si Y. Din NSL Craiova a fost doar o masina (un Matiz) care avea oricand liber sa se dea, numai ca in momentul in care-am ajuns la Prisma, inscrierile se inchisesera.

DUMAS 23-11-04 10:49

In primul rand nu vb la plural ,,Cum puteti debita asemenea prostii?,,pt ca eu sunt un simplu concurent care ai stiu pe totii asa ca daca am spus vb asta am auzito asa ca GABI verifica intai sa vb plsssssss.

Gabi 23-11-04 10:52

Tu sustii c-ai auzit. Asa pot spune si eu ca l-am auzit pe Micutzu spunandu-i lu' Bogdan de la NSL (Hyundai Coupe galben) ca, daca se da, ii face cinste cu o friptura apetisanta :lol:

Nu contest, poate-ai auzit intr-adevar replica respectiva, dar esti sigur ca din gura lu' Florica? Gurile rele spun multe...

ion 23-11-04 15:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Tu sustii c-ai auzit. Asa pot spune si eu ca l-am auzit pe Micutzu spunandu-i lu' Bogdan de la NSL (Hyundai Coupe galben) ca, daca se da, ii face cinste cu o friptura apetisanta :lol:

Nu contest, poate-ai auzit intr-adevar replica respectiva, dar esti sigur ca din gura lu' Florica? Gurile rele spun multe...

Cu friptura e de crezut ca sunt chiar fripturisti.

ion 23-11-04 15:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

the_codemaker wrote:
3 - o singura masina care a parcurs traseul integral corect si care a si facut spectacol - un vectra nou cu numere de constanta !
Quote:

X-Ray-Eyes wrote:
Ai nevoie de ochelari clar ...
Si din ce club faci parte sau esti simpatizant ???
Nu ca nu s-ar sti.

Si toti astia care v-ati facut peste noapte Internisti si aveti 2 posturi ... Invidia v-apasa ... nimic nu va convine ... si ii las pe baietzi sa continue !!!
Nu cred ca are de ce sa ne apese , pentru ca se stie cate lume vine la NSL & LR , iar ieri s-a vazut cati SPECTATORI ati avut , pardon am vrut sa zic cata campanie electorala a fost! daca nu erau aia ramaneati de la inceput in cel mult 100 de persoane in public!!!!
si nu mai vreau sa intreb CATI AU TERMINAT FARA SA GRESEASCA TRASEUL???? nu intreb ca parca iar aud ca: \"ce domne nu vezi bine? au terminat aproape toti traseul!!\"
nu o fi vina organizatorilor cu traseul.... dar totusi daca era un traseu asa.....complex ca sa zic trebuiau totusi niste marcaje de ghidare
MR oricum nu va atacati din ceea ce am scris pentru ca eu am fost acolo si sincer nu mi-a parut rau, cu toate ca am stat doar 1 ora sau 2, am avut ce vedea, dar nu la cursa ci prin parcare , am vazut 350z si inca cateva motoare capabile de la un SEAT, o Octavia si ETC..........

Nu te mai lua in gura cu astia nu-i vezi cat de limitati sunt.Si in tot ce fat se compara, sunt obsedati de LEGAL RACING.
Cum pot compara o gogoasa umflata cu ceva care a cresut natural?

Lucian 23-11-04 16:01

Nu are rost sa ma cobor la nivelul tau. Esti prea jos ....

Gratzian 23-11-04 16:55

ion intra de pe dialup...
rog moderatorii sectiunii mr sa stearga anunturile lui, nu sa ii raspunda, ca sa il descurajeze... nu poate fi banat. degeaba sterg userul, l-am sters de 2 ori deja...

asa ca stergeti posturile, ca se descurajeaza....
va rog sa nu mai incurajati atacul la persoana

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning