![]() |
Re:
Quote:
Mi imi plac masinile cu adevarat si nu doar sa vorbesc despre ele. In momentul in care aveam proprietate nu numai conduceam BMW nou sau dupa Daimler Brabus, Golf VR6, Mercedes 500sl preparat in Germania sau alte multe masini nu sunt convins ca voi stiati care e schimbatorul de viteze.Lafel e si cu motocicletele am avut de la CZ175 pana in prezent la Kawasaki ZX12R. Pe strada conduc in oras Peugeot 206RC, iar de drum BMW preparat de AC SCHNITZER cu Kompressor. Consider defaimatoare vorbele tale la adresa mea asa ca pentru a nu ma cobora sa te jignesc am sa cer Adminului sa te sanctioneze. Nu ma deranjeaza o discutie generala insa nu vad de ce trebuie sugerata insidios o anumita parere la adresa mea? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Apropo Brabus face masini si de 120Cp si de 600CP asa ca nu trebuie sa te lauzi mereu cu ce masini ai tu sau ai avut tu.....exista foarte multi oameni care au masini mai bune ca tine si vor avea in continuare.... Iar cu jignitul suntem obisnuiti din partea ta...mai sti si altceva sa faci cand spune cineva ceva ce nu iti convine tie?????? Cu banatul nu ma speri....au fost suspendati mai multi care sau certat cu tine....cel mai bine ar fi sa cumperi tu site-ul si sa vorbesti aici numai cu cine tine cu tine.... |
:shock: Adica eu vorbesc din spusele lui Sebastian, buna gluma :lol: Hai s-o lasam balta. Raman de parere ca soferia se invata, iar acomodarea cu o masina puternica nu se face imediat, ca e STi sau M, RS etc... Nu s-a nascut nimeni la volan! Si cu asta ma retrag si eu din conversatie...
|
Re:
Quote:
cum nu ai auzit vestile ? :lol: :lol: :lol: :lol: acum ceva timp...la volanul unei masini s-a vazut un brotac care a scos capu din pasarica lu` mami lui ...si daca vrei sa-ti spun continuarea ma gasesti pe messenger ! :lol: :lol: :lol: P.S. i`m not in a good mood si sunt pus pe bancuri ! :twisted: |
bine gata cum ziceti voi asa e :lol: :wink: Subaru the supreme al drak de masina :lol:
|
NU e masina suprema, nici de departe ... dar eu unul nu-mi permit sa vorbesc cum ai vorbit tu. Eu ma dau cu tine la semafor si cu Dacia ... ca tu poti sa pleci doar pe jos ca nu ai carnet. \"hai el cu Subaru eu cu Mercedesu\". (asa ca pana ti-o da tie.... )
Puteai sa zici frumos ca nu crezi ca este o masina comfortabila si ca sunt masini care sunt mai comfortabile si care si fug la fel de tare sau mai tare. Si eu as prefere alta masina daca mi-as permite, dar nu mi-ar fi nicidecum rusine cu un sti. Poate ne lamuresti totusi cu Chipurile alea 2 .. cum vin ?? :?: |
Re:
Quote:
Sry de offtopic da' imi statea pe creier :D |
Ah ... ala care urmeaza sa iasi la iasi la reprezentanta cum spunea el ... (maternitatea cipurilor) Daca o sa fie gemeni o sa aiba vreo 500 de cai. Marfa :lol: :lol:
Scuze si eu pt offtopic |
SWF vs ADI : ADI are un an si nu stie sa slefuiasca vorbele pe un forum, SWF are 2 luni si a intzeles smecheria :wink: Poate e varsta ?
:arrow: si eu mii de scuze pt offtopic |
:oops: :oops: :oops: Poate si varsta, dar nici la varsta lui nu mi-as fi permis sa jignesc pe cineva, mai ales cu remarci gen... eu-s mai tare ca tine pe banii altuia; fie acela parinte sau cumnat sau ce o fi.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ontopic: Chiar de ar fi sa MOR cu mana pe STI tot o sa imi iau una in viata asta.......god damn it.. :lol: . Mor dupa masina asta, a fost dragoste la prima vedere :D |
OFFTOPIC:omu este moldovean...minor...fara carnet....prinde fluturi...probabil o sa ia Bacalaureatul din a treia incercare....carnetul din a patra...pe scurt e full-option.Ignorati-l...e mai sanatos.
|
Mdeah EXKID ... vezi ca Bacaul tot in Moldova e ... si daca te uiti bine de acolo sunt eu, nu ne-am nascut toti in craiova. Eh ... mie-mi convine totusi ca sunt moldovean ... Mai Ales Bacauan.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning