Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Masina "perfecta" & Comment-uri (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25833-masina-perfecta-and-comment-uri.html)

neutrino006 26-04-09 12:07

Re: Masina "perfecta" & Comment-uri

masina perfecta este masina care produce mai mult decat consuma.... parerea mea...
insa pentru noi e valabila vorba "masina perfecta e masina pe care ti-o permiti" ;)

nesscar 01-12-09 03:24

Quote:

Originally Posted by neutrino006 (Post 2267362)
masina perfecta este masina care produce mai mult decat consuma.... parerea mea...
insa pentru noi e valabila vorba "masina perfecta e masina pe care ti-o permiti" ;)

corect la noi ramane masina care ti o permiti :X dar sa nu uitam de golf eu fiind un iubitor de golfuri 1 pe locul 1 se afla vw golf 1 cel fabricat in 2009 desigur si audi a8 sau s8:X in rest... restu nu conteaza

mozolici_hd 02-12-09 12:53

Baieti nu stiu care e masina perfecta pentru fiecare dar stiu alt lucru.Stiu care e ce-a mai frumoasa masina...raspuns:Masina ta...Fiecare sofer isi iubeste masina si o considera ce-a mai frumoasa:peace:

F.R.Sonic 02-12-09 15:30

Hai sa nu exageram...tin la corsa mea, imi place dar tot mai mult imi place bmw-u lu dadi...si sunt alte masini care-s mai frumoase si ca a lu dadi si tot asa
Nici voi nu credeti ce ziceti :)

Daca nu-ti permiti ceva asta nu inseamna ca nu-ti place sau ca nu speri ca intr-o zi vei avea bani de ceva mai bun...terminati cu masina perfecta pt mine e cea care o conduc acum

NoAngels 02-12-09 18:17

Mie imi place tot ce are tractiune spate :)

BaLaurzor 02-12-09 19:00

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 2856053)
Mie imi place tot ce are tractiune spate :)

mi-e imi place aproape tot ce e sport si se poate modifica :D

Creative256 02-12-09 19:13

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2856238)
mi-e imi place aproape tot ce e sport si se poate modifica :D

Preferabil japoneza :-D, sunt de acord ca sa fie sport dar nu in doua usi neaparat, sunt sport in 4 usi care arata mult mai bine si sunt si relativ practice:-P

BaLaurzor 02-12-09 19:19

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2856276)
Preferabil japoneza :-D, sunt de acord ca sa fie sport dar nu in doua usi neaparat, sunt sport in 4 usi care arata mult mai bine si sunt si relativ practice:-P

ma refeream la design si putere , nu neaparat la numar de usi :)

Marius3k 02-12-09 21:15

Deci masina prefectului tre' sa aiba doua usi, doua pedale si sa fie neagra.

Kedy 03-12-09 08:37

Corect marius3k neaparat 2 usi 2 pedale 8) asta pana ne insuram si ne pun femeile sa ne luam stationwagon-uri :-P ca sa aibe loc toti copcii si neamurile si cumparaturile :lol:

Marius3k 03-12-09 09:23

Daca vor sa vina la cumparatusi, sa-si conduca propriile masini!:twisted:

mozolici_hd 03-12-09 17:59

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 2856681)
Deci masina prefectului tre' sa aiba doua usi, doua pedale si sa fie neagra.

Pentru vitezomani masina perfecta e aia cu o singura pedala:lol: ce-a de acceleratie...ca de frana nu mai au nevoie...se opresc ei :zombie:

lyxxy23 31-12-09 18:11

1 Attachment(s)
pt mine masina perfecta este masina fratelui meu,Nissan Z350 Black Edition.....o sa revin cu poze mai multe acum doar ceva de inceput....

SpYk3 31-12-09 18:19

masina perfecta,aia pe care o poti conduce beat,fara sa faci accident si sa te opreasca garda in noaptea de revelion :lol:

Creative256 31-12-09 18:45

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2937196)
masina perfecta,aia pe care o poti conduce beat,fara sa faci accident si sa te opreasca garda in noaptea de revelion :lol:

:lol: Pai in cazul asta masina perfecta e Pejos sau Mergedes :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning