![]() |
Re: Masina "perfecta" & Comment-uri
masina perfecta este masina care produce mai mult decat consuma.... parerea mea...
insa pentru noi e valabila vorba "masina perfecta e masina pe care ti-o permiti" ;) |
Quote:
|
Baieti nu stiu care e masina perfecta pentru fiecare dar stiu alt lucru.Stiu care e ce-a mai frumoasa masina...raspuns:Masina ta...Fiecare sofer isi iubeste masina si o considera ce-a mai frumoasa:peace:
|
Hai sa nu exageram...tin la corsa mea, imi place dar tot mai mult imi place bmw-u lu dadi...si sunt alte masini care-s mai frumoase si ca a lu dadi si tot asa
Nici voi nu credeti ce ziceti :) Daca nu-ti permiti ceva asta nu inseamna ca nu-ti place sau ca nu speri ca intr-o zi vei avea bani de ceva mai bun...terminati cu masina perfecta pt mine e cea care o conduc acum |
Mie imi place tot ce are tractiune spate :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci masina prefectului tre' sa aiba doua usi, doua pedale si sa fie neagra.
|
Corect marius3k neaparat 2 usi 2 pedale 8) asta pana ne insuram si ne pun femeile sa ne luam stationwagon-uri :-P ca sa aibe loc toti copcii si neamurile si cumparaturile :lol:
|
Daca vor sa vina la cumparatusi, sa-si conduca propriile masini!:twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pt mine masina perfecta este masina fratelui meu,Nissan Z350 Black Edition.....o sa revin cu poze mai multe acum doar ceva de inceput....
|
masina perfecta,aia pe care o poti conduce beat,fara sa faci accident si sa te opreasca garda in noaptea de revelion :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning