![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Quote:
imi pare rau dar nu am gasit nimic din dimensiunile tale.... Bogdan |
1 Attachment(s)
Quote:
Ai mai jos o oferta pe dimensiunea ceruta...sper sa ai de unde alege Coloana verde/rosie iti spune cate mai ai pe stoc in acest moment..la neamt altfel numai bine Bogdan |
salut !
as dori si eu 225/45/17 de vara profil v. astept raspuns.merci ! |
4 Attachment(s)
Quote:
@merin salut, din cauza ca pagina de web a neamtului este in reactualizare (in fiecare saptamana face acest lucru...pentru o mai buna comunicare, pe ce mai avem sau nu..)...ne "auzim" in we...cu niste preturi PANA ATUNCI VA INVIT SA ARUNCATI O PRIVIRE PE O POZA DE FAMILIE... @Leo si @Calibra, va astept... |
Afacerea a decurs foarte bine: avans 50 de euro, azi au venit cauciucurile, am dat restul de bani şi gata.
Surpriza ulterioară? Mă duc să le montez la o vulcanizare pe Basarabia, pentru că pe Buzeşti era inchis, şi ce-mi aud urechile: 102,22 ron. Schimbatul a 4 cauciucuri + echilibrare?! No way!! Nu dau 100 de ron pentru aşa ceva. Poate trăiesc eu pe altă lume sau nu am mai făcut operaţiunea asta de prea multă vreme, dar greu îmi vine a crede asta. So, propuneri de vulcanizări "mai cu picioarele pe Pământ", vă rog. |
-I ti recomand una de pe Fundeni , nu Auto Soft de la piciorul podului......cum vi dinspre Colentina , pe parttea dreapta este o vila mare.....3 etaje si vulcanizare la parter ....nu ai cum sa nu o vezi este enorma.....am schimbat la un ford focus....4 cauciucuri+echilibrare = 40 ron.....fara spaguta la baieti...50 cu totu....si treaba buna!!!!
|
anvelope michelin primacy hp 225/55/16 cat costa?
|
Am rezolvat-o pe Câmpia Libertăţii, cam pe la mijloc, unde am făcut si geometria. 50 ron + 10 bacşişul, că mi-a plăcut cum au lucrat băieţii. Acum mai rămâne să văd cum se comportă de la 100 km/h in sus.
Gata cu offtopicul, Bogdan, ai legătura. :D |
1 Attachment(s)
Quote:
care sa fie...din cele 10..de mai jos? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
alegere usoara Bogdan PS: imi apare rau nu am cum sa le sortez dupa profil...programul imi arata dupa dimensiune tot ce are...de iarna, de vara...all seasons...pe producatori...si cam atat PS 2: lista asta este doar pentru vara !!! atentie, |
care e cel mai mic talon care il ai pe 14! ? 185 40... 45 max.. sau 195
|
1 Attachment(s)
Quote:
@doarr4u17 salut, imi pare rau dar primul de la 185 a aparut cu 50 !!...in schimb de la 195 ai mai multe variante.. bafta Bogdan PS: coloana verde / rosie iti spune cate mai sunt pe stoc la neamt..in acest moment !!! |
225/50 r 17 vara sau 235/50 r 17 tot vara .
Multam anticipat. |
All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2025 4Tuning