Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/257504-provocari.html)

chupa 11 31-05-11 20:01

Re: PROVOCARI

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4362845)
nu m-am bagat pana acum in seama si nici nu as fi vrut pana nu stiu un raspuns sigur ... daca reusesc sa schimb anumite lucruri pana in iulie .... TE PROVOC eu CHUPA :-"

Mai bine te bagi in seama cand ai masina gata de liniute,pana in iulie se pot intampla multe.....poate mai schimb si eu ceva la masina.............lanseaza provocarea prietene cand esti gata de actiune.

SeRee 31-05-11 20:10

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4361947)
Incearca sa pui pe Corsa un motor de Opel 2.0 SFI,cu putini bani o sa ai o masinuta buna de liniute

unde gasesc ? ca is curios cat costa :twisted:

sorin_JZA 31-05-11 21:15

wauuuu....da' ce de provocari la noi pe forum....o sa ne trebuiasca o zi intreaga ca sa ne masuram puterile.....daca mai facem drag la floreni sa propunem ca ziua de sambata sa fie ziua provocarilor(apropo organizatorilor) si duminice grupele........si pun pariu ca mai frumos va fi sambata

miler21 31-05-11 21:17

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365225)
wauuuu....da' ce de provocari la noi pe forum....o sa ne trebuiasca o zi intreaga ca sa ne masuram puterile.....daca mai facem drag la floreni sa propunem ca ziua de sambata sa fie ziua provocarilor(apropo organizatorilor) si duminice grupele........si pun pariu ca mai frumos va fi sambata

Ar fi super sa fie cum zici tu :D:D:D sambata ziua provocarilor 8)8)8)

costash 31-05-11 21:27

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4365231)
Ar fi super sa fie cum zici tu :D:D:D sambata ziua provocarilor 8)8)8)

Daca ar mai fi si in aug ar fi grozav!!Sa pot onora si eu provocarea!Sau cine stie provocarile:)))

sorin_JZA 31-05-11 21:28

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4364982)
Mai bine te bagi in seama cand ai masina gata de liniute,pana in iulie se pot intampla multe.....poate mai schimb si eu ceva la masina.............lanseaza provocarea prietene cand esti gata de actiune.

gimi nu fi asa de rau...fii mai indulgent cu colegii........

LeX_CLK 31-05-11 21:33

Quote:

mda ... ma scuzi .... prietene..... oricum greseala mea ;)

sorin_JZA 31-05-11 21:35

Quote:

chiupanezuleee...eu as vrea sa vad ziua aia in care ai sa stai si tu langa gue....mda....etc........deci baga mareeeee....si apropo pt cei care nu stiu....chiupa isi asuma toate meritele pt ce a facut la masinutza sa.....singurel muncesteeeeee

chupa 11 31-05-11 21:35

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365285)
gimi nu fi asa de rau...fii mai indulgent cu colegii........

Sorine la multi ani de 1 iunie

chupa 11 31-05-11 21:38

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365307)
chiupanezuleee...eu as vrea sa vad ziua aia in care ai sa stai si tu langa gue....mda....etc........deci baga mareeeee....si apropo pt cei care nu stiu....chiupa isi asuma toate meritele pt ce a facut la masinutza sa.....singurel muncesteeeeee

Usurel adunam piesele pentru stagiul urmator,te astept cu masina pe la mine sa vedem ce mai putem face...........

sorin_JZA 31-05-11 21:38

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4365308)
Sorine la multi ani de 1 iunie

chupanezuleeee....ziua mea e pe 2 iunie.....dar merci si pt urarile de 1 iunie.....oricum daca eu as sarbatori ziua copilului tu nu ar trebui sa existi......

chupa 11 31-05-11 21:41

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4365298)
mda ... ma scuzi .... prietene..... oricum greseala mea ;)

Ai o provocare lansata de Fritz din cate stiu...........poti sa te dai cu masina stok si daca mai lucrezi la ea.......dupa ai sa vezi diferenta.Oricum cand vrei sa incerci cu un a4 de 150 cai......dai un PM si se rezolva

sorin_JZA 31-05-11 21:42

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4365322)
Usurel adunam piesele pentru stagiul urmator,te astept cu masina pe la mine sa vedem ce mai putem face...........

maine schimb pompa de benzina....si sper ca prin asta sa se rezolve si problema mea.....sper din tot sufletul sa nu mai apara ceva....

Iere 31-05-11 22:02

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4363064)
te dai cu mn sa vad la cat ma lasi in spate?

Ne dam noi 2 :x dar mai astept si eu p cnv p aici :D

honda_mda 31-05-11 22:02

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365338)
maine schimb pompa de benzina....si sper ca prin asta sa se rezolve si problema mea.....sper din tot sufletul sa nu mai apara ceva....

Te rog sa ma suni sa facem niste loguri si sa speram ca totul e ok . :)

All times are GMT +2. The time now is 04:36.

- Copyright 2026 4Tuning