![]() |
Re:
Quote:
daca era un start klumea altfel statea treaba, eu zic ca era egal edit: cioli eu am vazut parca, ca ala l-a facut pe jeff PS: sorry pt offtopic |
corse : nu ai inteles
a fost egal cu startu ala ampolea , daca il dadea bine inclin sa cred ca jeff castiga 8) |
Mah nu io is ala cu startu!ala i altu!eram 4 in masina.yo eram unul dintre cei 2 din spate!orikum ar fi fost startul tot wrs-ul castiga!!!!! 8) :D
|
stick on topic pls...
mai dati si voi un pm intre voi ceva... |
OK skuze aleks pt off topic!orikum benzina vs motorina depinde de masina,motorizare,greutate etc dar cu un avans minim recunosc ca benzina este la putere :!:
|
cred ca depinde de modul in care o folosesti... pentru mersul de zi cu zi e de preferat un diesel, mai rezistent in timp, pret/km mai bun... iar pentru momentele in care dorul de comparatii cu schumacher benzina e de baza normal...
|
poate am citit eu prea repede si nu am vazut.... da hondarul nu mentioneaza ce modificari avea seatul leon care a facut o mazda rx-8.... sau rx-8 era parcat? hmmm
anyway.... benzina rulez.. \"dai un ban da stai in fata\" |
Re:
Quote:
Cum s-a mai zis de 1000 de ori, diesel-ul numai este cum era acum multi ani....tehnologia a progresat f mult!!!!!!! |
BMW 535d , dai un ban si stai mai in fata
|
am zis eu ca nu a progresat? NU. Intr-adevar sunt progrese mari, dar eu prefer benzina pt ca e superioara calitativ, ne referim strict la carburanti..... cifra octanica... etc... si nu motorizari. Asta e parerea mea si nu am sa mi-o schimb prea curand :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu tot adeptul motorinei sunt, cel putzin la \"drum lung\" este excelenta combinata cu o turbina performanta... :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ce incearca probabil sa spuna omul este ca benzina, ca si carburant in sine, este mult mai \"rafinata\" decat motorina, incepand de la nivelul de zgomot si terminand cu senzatiile la volan. Doar o explicatie as vrea sa-mi dati: cum de echipele din WRC nu si-au montat pana acum motoare TDI, daca sunt atat de performante, ba chiar mai mult decat cele pe benzina? Hai ca va dau eu o explicatie (una din ele): un diesel dus si exploatat la extrem isi gaseste obstescul sfarsit mult mai curand, iar consturile de intretinere sunt imense. |
benzina rulesss
totul se rezuma la :\"la ce o folosesti\"
1.)dieselul pune probleme mari cu racirea in cazul in care este folosit la randament maxim mult timp,acum vreo 4 ani peugeot a avut o incercare de turbo-diesel in paris - dakar.din pacate cam pe la 1/4 din partea africana a raliului au cedat motoarele si au luat foc.pe de alta parte dieselul a evoluat mult si se apropie repede din spate la nivelul putere, de cuplu nu mai vorbim.sa nu pomenim caldura facuta :lol: :lol: :lol: deci daca e diesel nu ii da jbinga, ca....reduci considerabil durata de viata a motorului. 2.)nu mi se pare corect sa se compare dieselul cu benzina. ar trebui sa se stie foarte bine la ce se preteaza fiecare, si in fond si la urma urmei e o chestiune de gust ...vrei passat ca jumate din tara asta sau un RX8 ca f.f. putina lume 3.)daca tot s-a ajuns la problema RX8....era cine care compara un RX8 cu un tdi....ACEASTA COMPARATIE NU ISI ARE ROSTUL SI DOVEDESTE NECUNOASTERE!!! motorul wankel nu are nici o legatura cu restul motoarelor in afara de unele denumiri....domnii mei la 1,3L aspirat si doar doua pistoane rotative 238 CP nu sunt suficienti??? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning