Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   facem o chindie simbata spre duminica???? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2550-facem-chindie-simbata-duminica.html)

EvLSant0S 18-11-04 14:46

fantasia pica , ca intra doar 4ss-u TOT + juma de insomnia ATAT , restu ... pana mea e mic , altceva , hai aia care cutreiera , sa vina cu ideei , eu ce sa stiu , mcdonalds , alea alea.. nu ?

Mr.Nice 18-11-04 14:49

EU ZIC SA INCHIRIEM UN HAMBAR.....

PEACE
:peace:

RoSonic 18-11-04 14:52

poate un HANGAR.... ;)

luca 18-11-04 14:57

Deci la asta ma gandeam si eu cine are prieteni cu o hala de marfuri de ce o fii sa anunte, putem sa aranjam ca o data pe luna sa dam super petrecere acolo. Venim cu boxe amplificatoare si tot restu, cu masinile cu tot ce se poate.
Este perfect eu zic sa nu o luati in gluma, am vazut in multe locuri asa petreceri si e super marfa.

Hondarul 18-11-04 15:06

Sunt anunturi in ziare de la oameni care inchiriaza cu noaptea apartamente goale. Sau case. La Snagov, unde s-au mai tinut, eu stiu ????

Este cazul sa gasim ceva cat mai repede sa punem anunt sa vina lumea.

luca 18-11-04 15:52

Nu ma apartament sau casa, hala, depozit, garaj mare. Hopa Florica ce face garajul ala al tau? :lol: :lol:

Hondarul 18-11-04 15:53

:wink: Trebuie un teren neutru... Ca poate vor sa vina si cei din MR... :lol:

luca 18-11-04 15:57

A da atunci la alt garaj, nu are nimeni? Eu am doua dar intram decat vreo 20 de persoane inghesuite. :lol: :lol: :lol:

Carmen 18-11-04 16:11

Aberez daca spun ca ar fi buna ideea cu o casa? Punem mana de la mana de la kirie pana la bautura (suc pt soferi :P) si e loc pentru toate. Cine vrea muzica, isi baga capul in boxa, cine vrea la discutii, are unde sa se duca. Si putem sta toata noaptea... Sau cat ne tine...
P.S RoSonic, tocmai pentru ca situatia este asa tensionata ar trebui sa ne mai descretim putin fruntile... Ar fi pacat sa ne despartim in grupulete cand intalniri de genul asta se fac asa rar... Indiferent care sunt problemele organizatorilor noi ar trebui sa fim uniti, ca doar suntem comunitatea 4tuning, sau ma insel? Bogdan_16v tie iti aduc cadou dictionarul meu in semn de pace :mrhappy:
Se ofera cineva sa depuna efortul de a gasi ceva? Alooo, Bucuresti! :mrgreen:

Eryka 18-11-04 16:17

bey... ideea cu casa... e excelenta... :lol:

Mr.Nice 18-11-04 16:17

AM PRIETENI KRE ORGANIZEAZA ASTFEL DE PETRECERI!INCHIRIAZA O CASA GOALA PT. O ZI IAU BAUTURA, MANCARE, DJ SI E SUPER MARFA, VINE O GRANADA DE LUME! \"INTRAREA\" ESTE 400 BAIETI, 250 FETE (LEI) VI SE PARE MULT? EU NU CRED! CE ZICETI? MA INTERESEZ?

P.S.: IN ACESTI BANI INTRA: INCHIRIEREA, DJ-UL (CU MUZICA CU TOT), MANCAREA BAUTURA!!!!

PEACE

RoSonic 18-11-04 16:25

Pai nu intra toti in locul unde se gandea Santos, si intra intr-o casa? :roll:

Mr.Nice 18-11-04 16:39

EU NU MAI STIU ATUNCI CE SOLUTIE AM PUTEA GASI.... ASTEPTAM OFERTE, LOCURI....... MARI!!!!

PEACE

luca 18-11-04 17:36

NSL daca tot are oprita o pista pe Baneasa duminica, poate pune o vorba sa ne inghesuim si intr-o hala de acolo in seara dinaintea cursei, ca sunt sigur ca au ei ceva in paragina, ne bagam acolo si stam cuminti pe intuneric. :lol: :lol:
S-ar putea realiza asa ceva?

Diutza_1510 18-11-04 18:55

stii Luca.. mai sunt si curse.. crezi k o sa ne lase cei de la aeroport sa ne facem de cap pe acolo :?:

ar fi prea frumos.. :roll:

All times are GMT +2. The time now is 23:46.

- Copyright 2026 4Tuning