![]() |
Re: VW Golf I - Proprietari
|
vapix...da cu ce tia gresit masinuta aia?....
|
zi tu ca tu esti propitarul,eu pot spune 100e ,iti convine?
|
vb pe mess daca vrei, catalinrx25
|
Am tot incercat sa ma abtin dar....greu cu maimuto.....scuze galateanu asta, mare XPERT in bagare de seama. Omul vrea sa vanda masina ce-i atatat de greu de inteles,ce trebuia sa-i faca ceva, Columbeanco.:evil:
|
bine mai bucuresteanule...daca iti place tigania aia de masina...atunci chiar nam ce discuta cu tine....hai veziti de treaba ta de bucurestean si lasama pe mine sa fiu xpert in ce vreau eu....
|
@expert. omu a inteles gresit ce ai vrut tu sa zici prin postul respectiv. am dezbatut cu el problema pe mess si l-am facut sa inteleaga ce ai vrut sa zici. a vrut sa corecteze dar nu cred ca a mai apucat.
|
asta e...dar pentru probleme de genu..nemultumiri etc...exista PM...dar in fine...inteleg ca poate pe la bucurest lumea are 3 C^%$e dar sa pastram limita bunului simt....multumesc anticipat....
|
Expert customs imi cer scuze, se pare ca am interpretat gresit postul tau.
|
np....
|
Quote:
Nu se intampla sa ai cumva un ornament cromat de pe geamul dreapta-spate pt 2 usi in plus :D Merci!;) GOLF MK1 '80 1.6 TDi https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=1603 |
sorry nu am .... am avut ceva acum vreo 3-4 luni dar le-am dat unui prieten
|
2 Attachment(s)
Proud owner of Mk1 4 usi urmat de un Mk1 2 usi(proiect top secret):twisted:
|
@rorika eu zic ca merita prezentat si top secret-ul totusi sa fim si noi ca cei de afara unde nu exista ideea de a nu arata ce masina ai si ce modificari ai facut la ea....
in orice caz golful in 4 usi arat foarte bine... felicitari |
o_kh3:top secretul este deocamdata o coaja ruginita...
Multumesc pt aprecieri ;)Golfu asta este masina lu Tata din 94 si a avut extrem de multa grija de ea,a fost restaurata in 2005 si apoi a suferit un accident in partea stanga fata,si si in 2006 a fost facuta iara,anu asta a dat putin rugina pe arcade spate dar m-am ocupat de ea! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning