![]() |
Re: Kia
Sunt curios ce fatza face "Pejosistu`" cand un conducator de kia "frustrat" trece pe langa el si constata cu stupoare ca nu o poate ajunge doar daca cel "cu calculatorul in mana" franeaza.... Si poate ca incercand sa faca acest efort supraomenenesc ii mai si cade partea electrica de la "Pejos" (lucru foarte des intalnit la leu...) astfel incat se va face o rocada intre expresiile fetzelor....
|
Sunt jmecheri dom'le,au frantuzoaice :)
Eu am mai multe masini,printre care si o Kia,pe care Peugeot nu o sa o ajunga in urmatorii 3-4 ani din pc de vedere al luxului. Am o Kia Sorento,care e de departe mai luxoasa decat care 607/407/307/206/107/alte alea vreti voi :) Nu imi fac probleme... P.S.: Asa sunt unii... Au dat de bani (cica),isi cumpara masina cu ~1.000 E mai scumpa,pt nimic (diferenta de pret este fictiva,nu are o baza clara) si cred ca au masini "bengoase" |
Sambata 31.01.09 - intalnire clubkia la Poarta 1, ora 15.00
|
Cand ne intalnim si prin Ploiesti ? :D
|
Sambata, 31.01.2009, intalnire Club Kia Romania la Craiova...
|
Quote:
|
Un singur lucru adaug!
Kia, impreuna cu Hyundai, sunt marci care fabrica modele de masini (c'eed, pro_cee'd, i30, etc..) in cea mai moderna fabrica auto din Europa!! cati dintre concurenti nu ar vrea sa detina o astfel de uzina la standarde de super calitate..!! |
mai stie cineva vreo grila pentru pro ceed in afara de cea de la ath ?
sau daca se poate face custom pe undeva? |
momentan nu, cei din service si dealeri nu stiu nemic... pt ca am avut accidentul am zis ca poate poate imi pun bara spate sport la pro, sau tot kitul xr, dar nimic pe nicaieri momentan...
|
Lecca have a look :
http://www.coastadeest.ro/detalii_bo...?idprodus=1537 (preluat de pe clubkiaromania) |
HOOOOOOOOOOOLYYY SHIIITTTTTT!!!!!! :shock::shock::D:D8)8):lol:
|
Frumos...
Pt Kia Sorento 3.3 de 241 de cai,unde gasesc un soft...ceva ?? Cam la ce bani ?? |
3 Attachment(s)
sa va arat si masina mea (a-l tatalui meu).
Kia Cee'd SW (sport wagon), motor 1,4 benzina 109cp... scuzati ca masina e murdara in poze dar momentan nu am altele... (masina este deja inmatriculata, in poze are numere rosii) |
S`o folositi sanatos atat tu cat si tatal tau !
|
Quote:
Sa stiti ca tati e foarte multumit. Nu regreta ca a cumparat aceasta masina desi eu ii tot spuneam sa cumpere motor mai mare (macar 1,6) acum nu regret ca a luat 1,4 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning