![]() |
Re: vand piese Vento/Golf3
Quote:
|
Nu am tobe. Daca vrei noi se gasesc la orice magazin de piese auto pe comanda. Acum nu stiu calitativ cat de bune sunt in comparatie cu unele OEM sh
|
Quote:
|
In principiu se poate adapta.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Roti complete 4x100 cu cauciucuri Barum Bravuris 185/60/14 stare buna, cu inele ornamentale 350 lei.Sunt cele din imagine
|
am un golf 4 gti 2 usi......mi-ar trebui dak as gasi scaune fatza si banketa ........nu reusesc nici cum sa gasesc la dezmembrari......nu stie nimeni???
|
Saluti paul. Gasesc la tine blocul de lumini?
|
Lulu: am bloc de lumini pentru modelul mai nou (cel patratos) cu toate reglajele, inclusiv pt ceata fata si spate, rotita de reglaj a intensitatii luminii nu ae sageata aceea, dar se poate inlocui, pret 100 lei cu transport
vladgticj: am scaune si banchete dar pt 4 usi, in principiu se pot pune in locul celorlalte, de la care pastrezi scheletul metalic si pui pernele de la cele pe care le am. |
Spoiler de golf 3 hatchback spate sau vento, lovit, cu prinderi rupte, nu conteaza, imi trebuie partea de sus din mijloc sa o tai din el?
|
Imi pare rau, nu am.
|
far dreapta g3 cu proiector ai?
|
Far Golf nu am, am doar ce e in lista
-usi fata+spate partea soferului -alternator G3 1,6 de 70A -bord Vento, cu torpedou -aeroterma -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, -set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 -lampi spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) -chederele usi si portbagaj -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento -punte fata -etrieri fata, tamburi spate, saboti ok -catalizator -1 amortizor fata -set arcuri fata si spate -jante cu cauciucuri si inele ornamentale |
as avea nevoie de niste piese pt golf 3: capota, 2 faruri, bara fatam carburator, aripi.Astept un raspuns cu ce ai si la ce preturi.ms anticipat
|
Suna la nr. 0728627453, Alex si vezi daca mai are piesele cerute.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning