![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
8 Attachment(s)
niste poze :
|
Ai dat prea mult drumu la aer pe rotiile fata ! :(
|
tot ce e posibil....
|
Si din cauza asta devine masina subviratoare ;)
Ia zi-mi o treaba... Barele alea 2 antiruliu de pe spate... Ce diametru au de mergi pe 3 roti in viraje? Intreb pt ca am sesizat si eu ca bara de papuc de pe fata e cam moale fata de cum ar trebui. |
barile de spate sunt standard doar ca am 2 prinse una peste alta
|
Asta stiam, ai mentionat deja acest lucru.
Nu m-ai inteles, intrebam ce diametre au barele, de vreme ce exista 3 diametre, iar diferentele-ntre ele-s enorme. Eu am avut 2 bare subtiri si n-am fost multumit. Am pus una singura groasa si e mult mai bine, e mai rigida. Si eram curios la ce grosime-s cele 2 bare ale tale pt c-am vazut in poze ca se ridica roata de pe interior. Deci cred ca-s groase. Cat... te-ntrebam pe tine :) |
2 Attachment(s)
inca niste filme
|
Referitor la grosimea barilor de torsiune din spate am sa le masor cu sublerul ca nu mai stiu
Am luat una identica cum am mai avut pe masina ca sa se distribuie egal sarcina... |
Cine are un Detector de radar la pret bun de vanzare pt dnsoara "daciana galbena" ca nu se mai poate..:( ???????????
|
Ce vrei sa spui ? Ca nu o poti tine sub 60,asa nervoasa e ? :lol:
|
Quote:
|
na or ajuns si ceasurile de boost si cel de temp de ulei+sonda..maine poze .....
|
Ceau.Cum de nu ai participat la Cupa Alfa?
|
Quote:
mi-am smuls suportul din lonjeron de la tirant ....se face dar dureaza....trebuie sudor bun.... reglaje unghiuri etc....asa ca am fost doar spectator.. asta e. |
Masina e functionala iara......trasla la loc , sudat , facut unghiu ....merge struna , urmeaza sistemul de franare.
P.S ..are cineva de vanzare punte spate d r18 sau fuego verziunea pe discuri ? (nu tambur ) ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning