![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 3-a
Inca o masina misto ! Sa vad, in functie de timpul care-mi ramane pe langa serviciu, ce o sa iasa din masinuta asta. Bafta tuturor !
|
am trecut de shantzu:shock:
shantzule ai avut o masina superba...da de data asta mam razbunat:lol: ...nu fii suparat:peace: si despre masina...nu am facut niciodata unghiu asta sa vedem ce iese BAFTA LA TOTI;) |
asta e ra2 ;) trebuia sa vina si randul tau :mrgreen:
bafta tuturor !! |
Desi nu am mai facut nici o masina din unghiu asta o sa incerc sa vad ce imi iasa.Bafta tuturor!!!
|
nu vreau sa va suparati pe mine dar parerea mea e ca mai mult vati batut joc de masina
eu nu reusesc sa vad macar una care sa arate cat de cat bine sorry dar nimic din ce ati facut voi nu poate fi considerat tuning ci kitch sau cum so scrie |
Hai sa-ti spun parerea mea sincera (in care voi fi putin nesimtit, asa cum ai fost si tu in mesajul anterior). Toate lucrarile au iesit super si stii de ce ? Pentru ca de atata suntem in stare ! Daca lucrarea lui NightDevil, PointMaster, OmB*, ra2, shantzu si chiar si a mea sunt kitch, sunt curios ce poti face tu (virtual sau real). Deocamdata tu nu faci VT si nu stii ce-nseamna asta, asa ca taci si gesu si stai in banca ta, ca esti paralel!
Asa cum eu nu am dreptul sa spun ca soferul X este de *** pentru ca ... nici tu nu ai dreptul sa ne critici pe noi (ba mai mult, sa ne jignesti), atata timp cat nici nu stii cu ce se modifica aceste poze. Sa-ti stea in ciorba! PS: invata sa scrii, agramatule ! :lol::lol::lol::lol::lol: |
yo recunosc...am avut o lucrare de tot rasul....dar hai sa fim putin seriosi...ce vroiai sai facem la mashina avion???.....este f reusita deoarece sa pus suflet la unele lucrari shi au iesit prea marfa.....daca ar fi sa facem un battle noi am castiga...pt ca tu nu stii nimic...dar daca ar fi sa facem o liniuta tu ai fi sefu...asa ca stai la tine in banca shi veziti de cursele tale....ca noi nu ne legam de mashina ta shi de ceea ce faci tu......daca nu iti place ce a iesit asta e.....noi nu facem tuning virtual pt altii ci pt noi...;)
sa mai arunci shi tu un ochi pe alte situri sa vezi ce panarame au facut altii din dacia asta..shi dupa aia posteaza pe aici...;) |
Uitasem... Atunci cand ai pus masina la modificat, ti-a placut ce-a iesit ? Cre'ca da... pentru ca... fiind a ta, n-a iesit kitch, ci probabil avion cu turboreacturbina.
|
Quote:
iar legat de masini tot ce ati facut voi incercati sa faceti si real si daca o sa reusiti la unele masini sa ma anuntati si pe mine iar restul vor fi niste kitchuri da si scuza-ma dar toata lumea trebuie sa va pupe in fund si sa va zica ca sunteti cei mai tari si mai stiu eu ce eu cred ca uneori trebuie sa va mai treziti si voi din fata cal si sa faceti ceva simplu si cu bun gust si mai ales ceva care sa fie si realizabil p.s. eu nu am vut sa va jignesc dar daca voi asa ati luat-o eu cred ca mai bine o sa parasesc forumul asta ca vad ca e plin de pusti care vor doar sa fie pupati in fund |
N-am rugat niciodata pe nimeni sa ma/ne pupe in fund, dar pe tine chiar te invit. Eu zic ca tre' sa critici atunci cand esti in masura s-o faci si doar ce trebuie criticat, iar tu nu esti nici in masura s-o faci, nici nu stii ce tre' criticat. Uita-te (daca ai curiozitatea) pe topicul Comentarii lucrari, sa vezi comentariile lui patriotu90, un pustan de 16 ani la nivelul de inteligenta al caruia tu nu vei ajunge niciodata, pentru ca e prea mult pentru tine. Un comentariu constructiv, nu strica niciodata si este asimilat de orice om cu capu' pe umeri, da' o flegma de-a ta va fi mereu blamata.
Iti repet, daca tu consideri ca lucrarea lui NightDevil este kitch, irealizabila, ireala, imi pot imagina ce idei ai tu pentru Nova ta :lol: PS: ai grija ca... daca nu vrei sa stai sa scrii corect, chiar vei deveni agramat. |
SirNenea...
Totusi, incercam si noi.. Nu suntem zei. Daca se crede unu asa si te-a deranjat, ala sa fie sanitar, nu suntem toti asa. ps: Va rog puneti-va lucrarile la termeni ca sa nu mai existe problemele cu copiatu'... |
sirnenea comentariile tale sunt complet deplasate... masini sunt atat reusite din punct de vedere al designului, cat si realizabile ...
va rog sa terminati discutia si sa revenim on-topic |
nu va grabiti, puneti lucrarile la termen (scuzati greseala :lol: )
|
cand e termenul limita???
|
Miercuri, 26 octombrie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning