![]() |
Re: club Lancia
super frumoasa masinutza
ai idee daca merge pus motoru de 2 l de pe lancia delta 2 pe lancia delta 1? sorry ca nu te pot ajuta cu jantele daca vrei sa le pot masura pe cele care le am eu dar eu stiu sa cunt de 100 si numai cele pe 5 prezoane au 102 |
-Am masurat eu cu precizie maxima.....Delta 1 are 4x98.
-Cat despre motor , cu mici modificari merge pus. |
nu e rau de un club lancia ..masini adevarate frate am si eu una...lancie delta din 94 turbo..1.8 in 16v dar fuge frate fuge e belea si pe deasupra e si integrale ..cu tuning interior si exterior
sunt mandru de ea in viitor si poze dac vreti |
delta are 4X98 si 5x98...de altfel ca majoritatea italienelor.....merg si jante 4x100 si 5x100 dar cu alte prezoane...
|
imi cer scuze pentru ca postez aici..dar poate se vor gasi unii care sa aprecieze... un prieten de-al meu se pregateste sa duca o lancia delta tds la fier vechi......masina este in covasna.. cei interesati ii rog sa ma contacteze PM... pentru ca sa va pun in legatura cu el...!!!!
|
hello ! Imi pare foarte bine ca am gasit niste oameni la care le plac masinile Lancia,si mie imi plac...:) Oricum foarte buna ideea de a face un club!!!am si eu o Lancia Ypsilon din 2001 ...... si sunt mandru de ea...chiar imi place...din pacate poze inka nu am...
|
puteti sa imi spuneti si mie va rog ce ulei de motor sa pun la lancia delta doi? ca am intrebat pe unii altii si am atatea raspunsuri ca nu stiu ce sa mai aleg: cineva mia spus ca e bun castrol dar de care de 10w de 15w ! ms mult astept raspuns!!!! e din 94 masina are motor de 1.8 16v!:?:
|
si inca o intrebare ..scuze ca va stresez.. dar cam cat consuma la suta in oras masina asta ca deabia mi-qam luat-o si nu prea ma pricep!!!!!!
|
-Eu folosesc 10w40 Turbo de la Valvoline , da rezultate bune ,avand in vedere ca pe cel anterior(?nu stiu ce era) "papa, pirdea" can 500ml la 1000 de km.
-Acum f putin completez dupa excluderea radiatorului de ulei. |
un nou membru....eu...am o lancia thema 8valve...sunt foarte multumit de ea dar asta din opinia mea de mecanic...cam trebuie gadilata minim o data pe saptamana....in cazul in care vrei sa mearga ceas....am avut si o 16 v turbo...dar e prea puternica pentru stabilitatea masinii si am infipt-o intr-un copac la 100 km|h ...daca aveti probleme cu thema voastra ptr mine nu mai are nici un secret....totul e facut fff simplu....de la instalatia de injectie pana la ultimul beculet... apropo..lancia e o masina de mecanic...nu o incercati singuri acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
-Si motorul la cea infipta?...a scapat mai exista?
|
motorul e spart.....incepand cu turbina care e zob...ERA CHIAR IN CENTRUL MASINII...dar motoare...se gasesc..la greu...acum o saptamana am vandut unul cu 15 mil ....de 215 cai cu tot pe el......
|
nu...e zob...toata a f zob...
|
-Am gasit de Martini.....220 cp spun oamenii cu masina avariata dar motorul intact. Sti ce diferenta este intre cel de 215 si 220? Am inteles ca la cel de 220 electronica este f nedescifrabila....
|
nu stiu la Martini....DAR IN GENERAL....diferenta asta mica de cai o dau anumite componente electronice,si mecanice ....cum ar fii alt tip de debimetru,turbina mai puternica,alt timp de injectie....5 cai daca vrei poti sa ii scoti decat din esapament....)PAREREA MEA(
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning