![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Conteaza dar nu din motivele expuse de dulcika si anume vezi doamne siguranta. Sa fim serios cunosti spre exemplu 2 baieti draga mea si amandoi au masini noi.Unul are un bmw si altul are un logan.Ala cu logan are tot ce vrea si bani si casa si de toate ala cu bmw nu are mai nimic dar are bmw. Mentionez ca nu e diferenta de aspect intre ei si daca ar fi sa te iei dupa cum sunt nu ar conta pe care l-ai alege.Ia zi pe care il alegi pe cel cu BMW sau pe cel cu LOGAN?
|
Quote:
|
iauite o dam in altele.Cu amandoi :) nu cred ce zici
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu sunt de acord cu Dulcica...ce legatura are masina omului cu compatibilitatea dintre 2 persoane? da o draq de treaba ca daca toata lumea ar gandi asa s ar cupla decat 20% din persoanele de pe glob...scuza ma dar pentru varsta ta...ca tot l ai atacat pe DolusD din acest motiv...nu prea ai o gandire sanatoasa:???:
|
Hai ca nu cred ca ne-am calculat coeficientu` amandoi ca sa-ti dai u cu parerea despre inteligentza mea ! mai papuse si cum ziceam am gasit un trabant nou noutz , pleaca la prima cheie pe bune ,am masina noua (ai zis ca tre` sa fie noua) nu ne combinam si noi ? ???? :evil: :evil: :evil: hai sa nu depasim limita bunului simtz , daca nu stii sa formulezi o propozitze cap-coada incearca sa nu ma ataci pe mine pe acilea !
Quote:
|
Quote:
|
NU fac parte din nici o categorie , am masina mea (chiar daca e o dacie dar este a mea ,e pe numele meu) si in curand o sa trec la alta , momentan prind experientza ! Nu ma cunosti ca sa vb despre mine dar potzi sa-ti dai cu parerea despre ce zic yo pe acilea (asta e cu totul altceva) ! am avut papuse fff multe femeie peste 20 ani (NU MA LAUD SI NU VREAU SA AUD COMENTARII ) chiar daca am 18 ani (prea putzine imi dau aceasta varsta asa ca am un avantaj)si cred ca sunt in cunostintza de cauza si pot sa-mi dau seama ce vrea o femeie !
|
atunci daca esti in tema....zi ne si noua ce vrea o femeie...:-) respect...ca sa te apostrofez:D
|
BA ! s-a umflat taratza in voi? ce draq... suntem oameni si civilizati cica... hai gata cu offul si certurile...
|
Eu nu mai zic nimic. Este un subiect destul de delicat care.............poate degenera!!!!! Si totusi....sa nu uitam ca suntem oameni......si stim ceda cand este cazu'! Ok?:bunch:
|
Off : imi cer scuze daca cineva s0a simtzit jignit/a din cauza mea !
ON : pai femeile sunt diferite , unele vor masini tari alte vor masini iar altele vor barbatzi , acu depinde si de femeie , pai ori vrea masina ori vrea barbat langa ea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning