![]() |
Re: Maşina mea: Astra F c20neT
2 Attachment(s)
saltare am vopsit o janta de control sa vad cu da galbena si nu prea imi place cum a iesit intre timp am facut si flansele ptr turbo
|
janta e calumea galbena,dar nu e nuanta potrivita!;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
nu cred ca da rau deloc!;)
|
Arata bine! Lasa-le asa :D
|
si eu zic sa lasi culoarea asta, doar sa le sablezi ca lumea inainte :)
|
dap jantele le voi face pana la urma argintii dar cand le o venii randul bag la vanzare turbina serpii intercoolerul bov o cutie f16cr un set de pistoane de let daca sunteti interesati contactati ma
|
Cred ca ar da mai bine pe verde.
|
o sa fie argintii pana la urma ;)
|
Face galagie mare bovu`? :) Hai ca vad eu ca pana la urma pe tigaia mea ajung...insa tre sa ies dintr-o perioada proasta cu banii.....emil stie despre ce e vorba . A gasit kadett?
|
pai la ce bani le dau nici materialele nu le acoperi ;)suna ma sa ti fac un pret pe tot pachetul sa ma pomenesti ;)eu sunt nevoit sa renunt la proiect din cauze financiare e si masina de zii cu zii si ma cam rupt la bani si vand tot sa pun instalatie gpl secventiala daca desfac motorul sa scot pistoanele din el il fac tot de la a la z ca ma majoritatea pieselor sa stiu ca nu mai am nici o problema pe viitor si ma bate gandul sa mi fac rost pe viitor de kit original de gsi ;)
|
Nu e vorba de pret bun...ca ne intelegem. La mine e problema ca eu tre sa refac motorul si abia apoi tre sa ii pun morisca, tre sa le gandesc bine ca apoi arunc cu banii pe geam daca tot ma apuc sa fac treaba buna. Mie nu imi tre persiune mare si cai multi.....vreau sa se auda bovu` :) si sa traga de 150 -160 de cai....si asa nu am frane. Oricum montajul la voi se va face dar tre sa ies din gaura neagra......am pierdut portofelul cu o suma frumusica de bani.......sa zicem ca banii din portofel daca intrau in masina era top la toate aspectele ;)
|
pai asta e ideea ca daca tot il desfaci ai nevoie si de pistoane de let ca sa fii sigur ca nu ai probleme iar treaba cu presiunea mica sa se auda doar bv ul e fumata de mult asa am zis si eu merg max 0.5 sa nu am probleme asta pana la proba contrarie cand am scos masina nu cred ca am mers mai mult de 50 de km la presiune mica ;)restul e can can ;)
|
1 Attachment(s)
traieste :D:D:D
nu am mai scris de ceva timp pe forum intre timp sau montat pe masina piesele de mai sus deci nu mai este nimic de vanzare masina se misca binisor la presiune de 0.5 se misca perfect in schimb am marit aseara presiunea la 0.8 si la ture mari imi face probleme acum urmeaza rk la motor plus alte imbunatatiri pe la chiuloasa si bloc si poate pe viitor vb si de un alt soft posibil megasquirt bafta si un paste fericit la toata lumea si multa sanatate |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning