![]() |
re: E36 318IS Slow Build
Quote:
P.s : tre sa manance,ii dau pana se invata:lol::lol::lol: |
e loterie cu rablele astea straine aduse in tara...mai ales daca fostul proprietar doar a alergat-o e si normal ca la cineva trebuie sa pice una alta... :lol:
cu masinile e ca si cu tigarile....tre sa te tii de ele :twisted: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astăzi s-a dat verdictul,s-a dat jos cutia,coroana sărită de pe volantă nici un dinte rupt,discul de ambreiaj prăjit(s-a schimbat cu altul) coroana a fost pusă la loc printr-o metodă nu prea ortodoxă...sperăm să ţină,câteva poze din timpul operaţiei:D
L.e. : a mai incercat cineva metoda asta cu şuruburi şi sudură la coroană,ştie cineva o să ţină? Attachment 2067144 Attachment 2067145 Attachment 2067146 Attachment 2067147 Attachment 2067148 Attachment 2067149 Attachment 2067150 |
De ce nu ai zis ma, ca aveam eu niste holshuruburi!!
*In sfarsit faci si tu ceva bun la masina asta. De la gogoshile alea de le faceai atunci cu mine se trag prostiile astea... |
Quote:
|
neamule, nu iti dau niste jante ????? mancatziash papucii tai de casa:D:D:D:D
|
Intreb si eu de curiozitate, de ce nu ti ai luat alta volanta? e destul de accesibila ca pret una sh. In general volantele sunt si ele echilibrate..
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mecanicul care a lucrat la masina mi-a zis ca o sa tina si asa si de aceea am preferat sa o refac pe asta pt ca nu aveam de unde sa iau alta asa repede si din lipsa baniilor :| , astazi am scos-o pe strada si se comporta bine,trage chiar mai bine ca inainte,acum sa vedem cat o sa tina :) Attachment 2067806 Attachment 2067807 Attachment 2067808 |
cum sa traga mai bine ca inainte? :lol: al dracu ai ingreunat volanta si ai dezechilibrat-o si trage mai bine? :lol:
|
Quote:
|
Si asta tot un fel de styling e :))
|
Azi merge si maine sta pe bara:lol::lol::lol::lol:aka DAN Style(sau YAD Style)!!!!
Lasa mah ca nu o sa fii singurul maniac care da in ea....spre norocul meu masina care o vreau eu e de "forja"(Honda Civic EG)!!!! Sa ai grija de ea mane!!!!Mai bine o tii in garaj si faci ceva decat sa bagi in benzina si sa o si strici;) |
Quote:
|
Quote:
Mai menajeaz-o si tu... P.S am o pisica la bloc daca te intereseaza una alta...e cam cotet ,dar ai ce "imprumuta" dupa ea:twisted::twisted::lol::lol:!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning