![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadettu GSi
asa este de fabrica.. o sa revin maine cu niste poze..!!
|
Quote:
droopy, din ce an e masina ? |
este ultima generatie de kadett
|
l-ai recarosat ?
pun atatea intrebari ptr ca am si eu un kadett si vreau sa il schimb mai mult din cauza sistemului de frinare. Daca ai putea sa imi dai mai multe detalii ar fi perfect, as putea aduce altul de afara si recarosat, dar trebuie sa stiu ce sa caut :( |
nu este vba de nici o recarosare !!
in cazul tau ii poi pune o punte cu discuri de pe vectra A GT si termini balciu! :) |
am cam rezolvat-o in proportie de 80%. am gasit un GSI cu ABS in 4 usi si sper sa fie totul ok. mc ptr lamuriri:P
|
foarte bine !:P
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu ce am mesterit la ea
|
spatele shaved, reparat aripile pe spate , alt set de arcuri kw mai joase decat evchiel jamex, stopuri noi fumurii de gsi:P , capta revopsita negru lucios, or sa apara si alte jante cat de curand...
|
Bine ca ai reparat aripile spate :). Ce jante ii pui? Dar nu va suparati e diesel? cat consuma? Mai bine luai "stoapele" alea albe....veneau bine pe culoarea masinii.
|
keskin kt 3 black nu am bani de altceva si le incalt cu gume marangoni zeta linea 195.50.15 si 205.50.15 ...
|
Quote:
|
o sa vezi tu de ce shantule :P
|
cum ai rezolvat cu deschiderea portbagajului ?
vechea suspensie ce s-a intamplat cu ea ? nu mai erai multumit ? |
ba da dar vroiam mai jos.. si cu portbagajul a fost simplu.. cu un simplu acuator pus pe buton poc si se deschide :P...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning