Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Pe ce parte puneti stickerul 4tuning? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/24558-parte-puneti-stickerul-4tuning.html)

Bmw_Rulllzzz 16-02-07 08:45

Re: Pe ce parte puneti stickerul 4tuning?

iar acu' tre' sa-i fac rost de un sticker la om ca sa ma pun bine cu el :lol:

Dr3adLorD 16-02-07 10:08

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 752560)
ieri am patit o faza super tare, eu am lipit sticker-ul pe luneta in mijloc jos. vine dupa mine masina de politie, imi face semn cu girofarul sa opresc. trag pe dreapta si cobor din masina, vine politaiul la mine si imi zice: "te-am oprit sa te intreb de unde ai abtibildul de pe luneta si sa-mi dai si mie unul daca mai ai te rog frumos" :lol: politaiul are cam 25 de ani si are o calibra in proces de modificare :D
am mai dat pe aici prin onesti la cativa stickere, si i-a oprit pe aia si la fel le-a facut si lor. toti i-au spus la fel, sa ma opreasca pe mine ca de la mine au. aici orasul fiind micutz se cam cunosc masinile

Super tare.:-)

MaTzA 16-02-07 12:15

ahaaa...politist...cu masina modificata... ma intreb daca el se va duce pe la intalniri etc...
in alta ordine de idei...interesanta faza ... altii au zis sa te opreasca pe tine... da-i omului... ;) si pune-l sa si posteze aici sa vedem si noi unde e pus :D

Bmw_Rulllzzz 16-02-07 13:06

dupa ce am sa fac rost de sticker sa-i dau am sa-i recomand si forumul ;)

dexter_20 16-02-07 17:01

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 752560)
ieri am patit o faza super tare, eu am lipit sticker-ul pe luneta in mijloc jos. vine dupa mine masina de politie, imi face semn cu girofarul sa opresc. trag pe dreapta si cobor din masina, vine politaiul la mine si imi zice: "te-am oprit sa te intreb de unde ai abtibildul de pe luneta si sa-mi dai si mie unul daca mai ai te rog frumos" :lol: politaiul are cam 25 de ani si are o calibra in proces de modificare :D
am mai dat pe aici prin onesti la cativa stickere, si i-a oprit pe aia si la fel le-a facut si lor. toti i-au spus la fel, sa ma opreasca pe mine ca de la mine au. aici orasul fiind micutz se cam cunosc masinile

WOW....deci ai pile??? E cumva d-l Soare?

Bmw_Rulllzzz 16-02-07 21:32

soare si mai cum ???

Aaronnel^ 16-02-07 21:44

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 753881)
soare si mai cum ???

rullz ... ma rezolvi si pe mine te rog ? astept PM

Bmw_Rulllzzz 16-02-07 22:31

am sa incerc sa fac rost de mai multe stickere, dar nu promit nimic

claudiu lucian 17-02-07 17:24

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 752914)
ahaaa...politist...cu masina modificata... ma intreb daca el se va duce pe la intalniri etc...
in alta ordine de idei...interesanta faza ... altii au zis sa te opreasca pe tine... da-i omului... ;) si pune-l sa si posteze aici sa vedem si noi unde e pus :D

el nu are nik saracul, asta e pasiunea lui, k si a noastra. si politistii in general, isi fac doar datoria, snt platitzi sa aplice legea. dak unii exagereaza nu trebuie pusi toti in aceeasi oala.;)

MaTzA 18-02-07 18:25

da...eu ma refeream la faptul ca el fiind politist...si participand la intalniri...cand mai vine garda ...asa in "control" si se mai lasa cu amenzi..etc...el o sa fie sanctionat in vreun fel?

Bmw_Rulllzzz 18-02-07 22:42

pe aici prin oras nu prea se organizeaza intalniri. orasul fiind micut ne intalnim fara sa vream si atunci ne mai alergam putin, iar el........e putin mai linistit

cristea_rotitza 22-02-07 00:51

fratilor am si eu o intrebare,bine ca am gasit topicul asta:).d unde pot lua si eu stickerul cu 4tuning?

MaTzA 22-02-07 13:11

ia vezi...te ajuta??? https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/32930-sticker-4tuning-format-vectorial.html

turbonetta© 23-02-07 17:03

io am uitat sal cumpar de la 4 tuning day 1 :(( aja k tre sal astept pe asta de anul asta

ZerO_CooL 23-02-07 17:11

Si pe ce-l pui ?

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning