![]() |
Re: E36 - meine katze ♥
Quote:
this is romania:shock: |
Quote:
|
Buna! Foarte frumoasa masina, continua si fa-o frumoasa asa cum iti place tie, cat despre hoti - recomand o alarma cu pager daca poti vedea masina de la geam, pagerul te anunta in casa si poti iesi sa tipi la ei, sigur o sa ii incetineasca, sau nu or sa poata lua elemente mari - jante, bari,... bandourile de M poti sa le lipesti cu solutie de lipit parbrize, narile la fel, oglinzile le scrii... etc.
Bafta! Ioan |
mai bine le prindem in suruburi .. dupa parerea mea e urat sa faci asemenea lucruri .. mi se par tiganii, inafara de pus alarma/inscriptionat oglinzi
|
10 Attachment(s)
Zilele astea o sa primeasca si proiectoare...
Pana una alta, niste poze cu pisica in iarba :D |
Quote:
|
frumoase pozele si Curata masina;)
|
mai ai semnalele galbene?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
acu' si cu tine Liviule ai dat muierea de gol...ntz ntz ntz.... |
Quote:
A zis si omu` la misto.... daca citeai si tu ce am scris, iti dadeai seama ca am iesit o singura data : Quote:
|
Quote:
on: o alarma buna! |
cata armonie :)) claudia iti lasam si eu un offline pe mess.ai apucat sa il vezi?
|
buna.. am citit tot threadul si vreau sa te felicit pentru masina ta si pentru pasiune! in legatura cu neplacutul incident, daca nu ai posibilitatea de garaj si/ sau alt loc de parcare.. nu crezi ca ar fi o idee o prelata? am observat ca jos unde se strange cablul ala sau fir ce este ca sa nu zboare de la vant de pe masina se prinde cu un mic lacat... stiu ca nu prea face bine daca e masina murdara si pui si materialul ala s-ar putea sa ai surprize neplacute dar totusi ... e un + de protectie in privinta hotilor... succes in contiunoare cu modificarile!
|
Frumoas pisicul:d sa ai parte de el ..multi km fara incidente :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning