![]() |
Re: E36 - My e36 TM
azi i-am cumparat si bandourile in sfarsit...maine le pun sus cu fratele caius pentru ca o treaba buna nu se face fara el ar trebui sunat si ADF conform piramidei :lol:... :lol:
|
Nebunie cat poate sa fie de joasa masina. Am vazut-o asta seara in complex si arata foarte bine si se aude la fel de bine
|
ink nu e joasa cum vreau ...dar o sa fie....:D
are doar o finala dar e f ok....nu trebuie mai mult...ms de urari:Dla fel si tie |
3 Attachment(s)
hop cu 3 poze...
banuiesc ca urmeaza un polish la jante... |
si niste capace:D
|
danke brother caius :lol:
capacele s-au pus dupa poze cum s-au scos si ochii de pisica...sambata trebuia sa vopsesc si bandourile prelungirea fata si difuzoru spate in negru dar mio fugit vopsitoru in lumee asa ca le facem azi daca totu decurge conform planului :-) |
Quote:
Păcat de emblemele alea.. :( |
ce suspensie ai pe ea?
|
.... sport!
|
Quote:
|
Quote:
|
n'are ma nimic .. numa sa lasi cauciucu ala sa stea fix arcu...
si sa nu fie prea lasata de cur si botu sa fie in aer... vezi si tu... pune ochiu de subler in actiune. |
Quote:
are ceva koni reglabila nu e coborata la maxim...scoate-i reglaju de pe spate linistit ramane doar arcu cu amortizoru si sta blana jos numa vezi cum faci cu fata :D Quote:
tip-top mini sport! :lol: Quote:
dute la 8.5 j tau :lol::lol::lol: |
arata demential pisica....am vazut-o si eu in ghiroda .....bafta in continuare cu ea :)
|
arata foarte bine masina si culoarea e, nu stiu cum sa ii zic :D e superba!!! jantele ai de gand sa le lasi astea ?
vladigrec |
| All times are GMT +2. The time now is 04:40. |
- Copyright 2026 4Tuning