![]() |
Re: E60 - M5 V10
8 Attachment(s)
Hai ca nu am mai postat nimic pe aici de ceva vreme :-)
Am schimbat interiorul la masina cu unul comfort cu ventilare in scaune...mari probleme ce am avut cu el . Dupa ce l-am montat nu au mai mers butoanele de power/edc nici functia nu mai vroia sa o ia dar s-a rezolvat repede la un nene foarte priceput ( mi-a codat CAS-ul si acum totul merge ca de fabrica ) Sunt super incantat de aceste scaune mare diferenta de la cele originale la astea. Cateva poze ... |
frumos interior....app nissanul e stock sau ai modificari pe el.....ala la poarta e bertone?
|
Quote:
App Am o pereche de distantieri 5x120 cu tot cu prezoane si inele de centrare de 20 mm e cineva interesat de un schimb cu un set asemanator dar mai mici? Sunt foarte putin folosite le-am dat jos pentru ca imi ating in aripa. |
da dupa ce dadui pe zoom vazui:)) da de la departare are geamu din spate asemanator cu cel de la bertone
|
Foarte frumos interiorul:D!!!
|
Merci
|
Pacat de culoare... parca nu se potriveste asa bine cu restul interiorului, dar in rest arata bine :-)
|
Bestieeeeeeeeeeeeeeee :twisted: imi place place placeeee :oops: sa il stapanesti sanatos 8)
|
Multumesc
|
Nissan-ul este luat de la Duta nu ? :D
|
Quote:
|
Ioane felicitari pt ieri !
Nu am putut sa ma abtin ...am pus filmarea asta pe fb ;)) ... sper sa nu te superi , dar a iesit prea frumos ! https://www.facebook.com/photo.php?v=478201315547869 |
|
3 Attachment(s)
Ce pirueta frumoasa :)). Imi place.
Uite 3 poze de la mine, restul pe mess cand intrii. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning