![]() |
Re: Scirocco MK2 VR6
Quote:
|
Ce se mai aude cu masina?
Ai terminat-o? Cand iese si ea la paralele in forma maxima? Bafta in continuare. |
Quote:
s-a schimbat radiatorul care a cedat. mai trebuie intarit un tampon si schimbata pompa de benzina cu una mai puternica. in forma maxima eu zic ca va fi la tulcea,la ultima etapa dragracing events ;) incerc sa evit evenimentele gen ''cupa cocean''. vrea cineva sa vada ce poate sau ce nu poate masina,o facem in mediu legal,sau mai putin legal dar foarte restrans,eu unul m-am saturat de bagatori de seama si spargatori de semintze;) intre timp s-a facut si evacuarea,pe 60.... mai are nevoie de niste incaltari noi,neaparat.si ma refer la ceva ptr vara,bocancii de iarna ii are deja;) mult a fost de facut,a mai ramas foarte putin,problema este timpul foarte limitat,din cauza muncii...:( |
Hai Taz-ule, baga mare, ca pe mine unu m-ai facut foarte curios!Astept cu nerabdare sa iti vad agregatul.
P.S. Ne vedem la Arad.;) |
Quote:
|
cum am promis masina a primit incaltzari noi....e vb de jante Zender Star pe 16''
din pacate au cauciucurile cu talon pe 50....or sa urmeze unele cu talon 45 sau 40... nu stiu care e problema,nu mereg sa urc pozele:( o sa incerc mai tz pe zi ce trece devine mai ciudat siteul asta:(:( |
1 Attachment(s)
poza....
|
1 Attachment(s)
de unde ai jantele?
de la un tip cu golf3 din Campina sau Ploiesti? daca DA, sunt aceleasi :lol: |
Quote:
|
Sa le stapanesti sanatos :)
|
Quote:
|
Inca nu,urmeaza , am un proiect amplu cu ele :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am cam neglijat forumul....
un filmuletz cu sunetul evacuarii si cateva ''ture'' ;) |
2 Attachment(s)
masina sta cuminte in parcare....intre timp s-a umplut si de praf.nu am timp sa circul cu ea din cauza programului foarte incarcat,totusi imi fac timp si seara primeste cate o cheie;),iat in weekend cate o plimbare,asta cat o mai tine vremea frumoasa.
in iarna asta masina va primii ceva cadouri de sarbatori:) si in primavara sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. in primavara daca e cuminte,primeste si o vopsire completa. doua poze facute in graba cu telefonul,scuzati calitatea si praful de pe masina:) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning