![]() |
Re: '98 - Civic EJ9 - 1.4 iS (D14A4)
pai da, dar ideea e sa-ti vina cat mai mult aer relativ rece in filtru. la consum, eu zic ca e exact invers, iti place cum se aude asa ca ii dai cat mai multe rpm, deci automat consuma mai mult :lol: . te sfatuiesc sa-ti iei si kit-ul de curatare al filtrului tot de la ei, e sfant pentru praful din romania ;)
|
Quote:
Plus ca la o anunita deschidere a acceleratiei se aude un fluierat ...si atunci e cam 10-15% din acceleratie (exact in zona unde am vazut eu ca daca merg asa scot sub 8 % in oras ;)) |
8 % in oras e parfum, crede-ma . Cu periculosul meu 1.2 nu ma pot lauda cu astfel de performante :lol:, insa e ceva mai solicitat motorul .
|
3 Attachment(s)
Sambata am reusit sa schimb rotile de iarna cu cele de vara ....
... si sa ii schimb lu taicamiu capetele de bara la logan ;) |
prelungirile la bari nu i le mai pui?
|
Quote:
le voi pune .. mai incolo... |
si eu am dat-o jos pe aia de pe fata :)
|
1 Attachment(s)
o poza de vara ... ;)
|
4 Attachment(s)
poze...
|
foarte frumoasa! :dribble:
|
Asa e cu Hondele astea , de fiecare data cand le vezi te fascineaza si simti nevioa sa le tragi in poze :-)
|
niste teste de acceleratie de pe loc cu filltrele de aer...
https://youtu.be/XcLP1xMY-zo - Acceleratie cu filtrul Nipparts in cutia originala stock https://youtu.be/VbV4vAqE3mE - Acceleratie cu filtrul KnN scuze pt plecarile nereusite ...dar nu prea fac plecari de astea de dragul planetarelor... ;) |
2 Attachment(s)
am facut 2 poze in timp ce era racorita un pic la spalatorie....;)
|
2 Attachment(s)
poze.....
numa ca nu prea a iesit nuanta aceeasi... si pe spate .....e cam complicat sa vad cum rezolv cu toba:rolleyes2 |
azi ...in sfarsit am reusit sa fac un upgrade la frane ....
acum masina are brate spate cu discuri (si bucsile mari noi ...) numa ca am o problema cu cablurile de la frana de mana .... par cam scurte...:rolleyes2 se mai pregateste si o admisie noua ...poate mai castigam ceva putere ;) acu e in chinurile curatarii ca e plina de funingine...:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning