Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Numai cei interesati de Nissan (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/24-interesati-nissan.html)

Stere 24-10-03 23:54

Deci nu cred ca am vazut inca un Skyline cu 1000 de HP, poate numai un skyline care ie modificat. Si slava Domnului aici in State sint destule. Dar cred ca cel mai misto si mai ieftin si cu cai putere din fabrica ar fi Dodge Neon SRT4, care are turbo de mitsubishi ( dodge si mitsubishi schimba tot felu de piese una intre alta ) si scuate cam in jusr de 235 cp si vreo 245 tq ( torque ) Faza ie ca unele reviste de aici din state au dus masina asta SRT4 pe dyno si a pus la rotzi, 227 cai putere. Ceace este fuarte impresionat. Asta ie mashina care are shansa sa bata mult celebrele aici Trans Am, Camaro Z28, Mustang, care daca nu ai avea un Mustang 2003 Cobra ai putea sa te pisi pe restu. In rest... au scos aici nissan 350z, care arata destul de atragator, dar puterea ma cam lasa destul de rece. Daca iar pune turbo pe motoru ala din 350z, ar fi super super super. Dar asa... mai asteptam pina cind cintezoii astia o sa se decida sa puna turbo.

pimp_lex 25-10-03 01:15

Quote:

Originally Posted by \"Stere\"
Deci nu cred ca am vazut inca un Skyline cu 1000 de HP, poate numai un skyline care ie modificat. Si slava Domnului aici in State sint destule. Dar cred ca cel mai misto si mai ieftin si cu cai putere din fabrica ar fi Dodge Neon SRT4, care are turbo de mitsubishi ( dodge si mitsubishi schimba tot felu de piese una intre alta ) si scuate cam in jusr de 235 cp si vreo 245 tq ( torque ) Faza ie ca unele reviste de aici din state au dus masina asta SRT4 pe dyno si a pus la rotzi, 227 cai putere. Ceace este fuarte impresionat. Asta ie mashina care are shansa sa bata mult celebrele aici Trans Am, Camaro Z28, Mustang, care daca nu ai avea un Mustang 2003 Cobra ai putea sa te pisi pe restu. In rest... au scos aici nissan 350z, care arata destul de atragator, dar puterea ma cam lasa destul de rece. Daca iar pune turbo pe motoru ala din 350z, ar fi super super super. Dar asa... mai asteptam pina cind cintezoii astia o sa se decida sa puna turbo.

e foaryte tare SRT-4, la 20 000US ai masina de 13.8(cam atata s-a scos cel mai bine cu ea nemodificata)........apoi poti sa cumperi kiturui de upgrade la turbo Mopar chiar de la dealer care nu anuleaza garantia masinii, ceea cee extraordinar.....e intradevar un deal foarte bun.....dea-aia acuma cam fac pe ei astia cu Honda ca SRT-4 rupe si RSX-S si Type R, si cu destula ususrinta, e si mai usor de modificat si e si mai ieftin...

Stere 25-10-03 03:45

Oh, with out a doubt, the SRT4 anahileaza total Honda civc SI, si Acura Type R, si Rsx type S... sint mashini care au intre 160 si 200 de cai putere si nici un pic de torque. Dar Dodge, a scos motoru asta super. Masina nu ma prea atrage... dar daca stau sa ma uit la ea mai mult.. ajunge intrun tirziu sa imi placa. Plus are si a front mount intercooler, plus the exhaust ie aproape innexistenta:). Partea rea este ca dealeru de dodge, pun tot felu de mark ups, pentru ca masinile astea se vind destul de repede. Asta ie nasol, dar ii mai dau cam un an... si poate imi iau una. Sa vedem

catalin rs4 25-10-03 04:45

astept mai putin si sper sami iau skyline sau supra :D :D :D

tekno 25-10-03 20:26

1 Attachment(s)
la noy la dealeri nu cred ca e disponibil nici o varianta de neon...
am vazt cateva prin cj.. da' modele mai vechi...

am vazt nishte poze pe net cu SRT-4 ce nu imi prea place este crucea aia (priza de aer inpartzita in 4) din spoiler.. care o are shi Viperu nou... da am vazut in reviste shi pe net kituri foorte mishto pt Neon...

catalin rs4 25-10-03 23:49

tekno nu merge poza :( :(

Stere 26-10-03 00:05

uite aici un film cu un nissan misto:)
http://www.theexperience.com/global/...-28-BOOM_H.wmv

tekno 26-10-03 00:06

1 Attachment(s)
shit!
mie imi merge..
stai ca incerc sa bag alta...

catalin rs4 26-10-03 05:24

ce fel de nissan era ?? cam la ce pret gasesc un skyline in state minim 600 de cp??? :D :D :D

Stere 26-10-03 23:32

Nissanu din film ie un 350Z, si skiline GTR nu a ajuns inca in state. Cica ie in curs sa il aduca si aici. Momentan Skilinurile care le vezi sint importate din japonia sau de unde masa sint:). La pretz... hmm sa zic in jur de 40 50.000 mii. Nu sint sigur. Cert este ca sint scumpe. Dar sint misto. Skiline GTR ie una din favoritele mele.

catalin rs4 27-10-03 00:56

da pt mine este skyline gtr cel mai tare :D :D :D

Stere 27-10-03 01:01

Eu vreau un Corvette Z06, cu heads, cam, turbo and a shoot of NOS :twisted: si o sa dau bataie la poponeatza chiar si la viper :twisted:

catalin rs4 27-10-03 04:57

z06 imi place si mie dar skyline imi place mai mult :D :D :D

pimp_lex 27-10-03 05:27

Quote:

Nissanu din film ie un 350Z, si skiline GTR nu a ajuns inca in state. Cica ie in curs sa il aduca si aici. Momentan Skilinurile care le vezi sint importate din japonia sau de unde masa sint:). La pretz... hmm sa zic in jur de 40 50.000 mii. Nu sint sigur. Cert este ca sint scumpe. Dar sint misto. Skiline GTR ie una din favoritele mele.

Motorex importa Skyline in state si costa 90 000$ USD...extrem de overpriced......dar asta e, se pare ca acum nu mai pot sa importe nimic de dupa '95......iar la Tokyo s-a anuntat recent ca urmasul lui R34 GTR va aparea deabea in 2008 sub numele de GTR si va fii vandut in intreaga lume, nu numai in Japonia

pimp_lex 27-10-03 05:28

Quote:

Eu vreau un Corvette Z06, cu heads, cam, turbo and a shoot of NOS :twisted: si o sa dau bataie la poponeatza chiar si la viper :twisted:

vrei Corvette tare, viziteaza situl lui lingenfelter....cel mai tare tuner Corvette...... 8)

All times are GMT +2. The time now is 12:43.

- Copyright 2026 4Tuning