![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
cat costa doua stopuri cu leduri pt. bmw E90 daca se gasesc
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
pt kia clarus din 98 sau ani asemanatori ai ceva ?angel eyes sau led-uri sau stopuri clare ... orice !!!
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
faruri pt BMW 318 model 85? si stopuri ? pot sa vad modele ?
|
Quote:
|
Salut pt. Vectra A ai stopuri cu leduri?
Cele de pe prima pagina sunt cumva de vectra A toate cele 4 modele? |
imi pare rau, pentru toti cei care au intrebat de un produs, si inca nu au primit nici un raspuns.
am fost 2 zile offline.... din pacate. :sad: Toti care nu au primit nici un raspuns, i-l vor avea, in cursul zilei de astazi.:!: Garantat..... ca la reclama.:D |
OPEL CALIBRA
--> faruri angel eyes: pret/pereche....... --> stopuri clare cu leduri (ceva deosebit): pret/pereche...... + poze (dak se poate) + inca o intrebare. Vreau sa cumpar sistemul pentru deschiderea usilor "lambo style". spune-mi te rog dak aveti pe stoc asa ceva + pretul lor + instalarea. MERCI !!! |
pt alfa romeo 166 exista ceva? ca disper de cand caut
|
Quote:
Ptr Peugeot ai vreun set faruri + stopuri ? La ce pret ? Fara montaj ptr ca sunt din Bucuresti..... Faci reducere daca iau faruri + stopuri ? Merci, Multa bafta ! |
1 Attachment(s)
pentru Opel Vectra C doar stopuri pe chrome si blackchrome.
preturi: 119.90 si 129.90 euro +TVA. |
Re: Stopuri clare E 30
1 Attachment(s)
pentru e30 se pot aduce la 169.90 euro + TVA
comanda dureaza aprox. 30 de zile |
1 Attachment(s)
pretul stopurilor este de 229 euro + TVA
termen de livrare aprox. 30 de zile faruri Angel Eyes inca nu sunt..:sad: |
deocamdata de la FK nu au.
|
Pentru Opel Zafira doar stopuri normale la 159.90 si 149.90 euro + TVA.
Din Pacate nu am disponibila o poza... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning