Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

danny125 26-05-12 19:00

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

Arata foarte bine cu noile jante , imi place 8)

Cu lasatul mai jos...hai la mine ca ti-o las eu mai jos :chainsaw: :lol: taiem arcul, sau il scoatem de tot ca sa fie cu burta de pamant...glumesc :-P nu se merita sau nu e indicat sa le tai , merge la o masina veche dar oricum nu se compara cu o suspensie sport ;)

Ce conteaza ca e joasa...mergi cu ea pana unde poti, de acolo o iei la pas (s-a inventat si mersul pe jos) :lol: ... eu nici acum nu am scapat de tata care imi tot urla in cap de fiecare data cand agat sau frec undeva cu masina :oops: dar oricum nu o sa o ridic mai sus , mie imi place asa si ma descurc ;)

PS:Te-am vazut duminica trecuta, pe la 11 eram in fata la politie, mergeai catre Razoare :-P

bujuKYL 26-05-12 21:54

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5039799)
Arata foarte bine cu noile jante , imi place 8)

Cu lasatul mai jos...hai la mine ca ti-o las eu mai jos :chainsaw: :lol: taiem arcul, sau il scoatem de tot ca sa fie cu burta de pamant...glumesc :-P nu se merita sau nu e indicat sa le tai , merge la o masina veche dar oricum nu se compara cu o suspensie sport ;)

Ce conteaza ca e joasa...mergi cu ea pana unde poti, de acolo o iei la pas (s-a inventat si mersul pe jos) :lol: ... eu nici acum nu am scapat de tata care imi tot urla in cap de fiecare data cand agat sau frec undeva cu masina :oops: dar oricum nu o sa o ridic mai sus , mie imi place asa si ma descurc ;)

PS:Te-am vazut duminica trecuta, pe la 11 eram in fata la politie, mergeai catre Razoare :-P

in zona Judecatoriei sta fata mea:D...nu le tai, daca era sa le tai le taiam de mult, o sa le montez astea ce le am, dar toate la vremea lor:D inca nu ma grabesc am alte planuri:rolleyes2

B-99-SAA 31-05-12 21:35

Ia o reglabila daca vrei sa te descurci si prin diverse locuri.... :) Arata bine jantele, ar merge reconditionate, sa fie fresh :D

bujuKYL 31-05-12 21:50

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5047636)
Ia o reglabila daca vrei sa te descurci si prin diverse locuri.... :) Arata bine jantele, ar merge reconditionate, sa fie fresh :D

vor fi vopsite odata cu masina:D pana atunci vor ramane asa8)

girbatavi 15-06-12 10:48

Superba masina,dar tot nu am reusit sa gasesc pe aici pe topicul tau filmulete cu sunetul pe care il scoate toba ta sport:rolleyes2

bujuKYL 16-06-12 11:01

https://www.youtube.com/watch?v=QAcCEo2M7_o

DJBOSS 17-06-12 18:43

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5067761)

belea se aude :-P

girbatavi 17-06-12 19:07

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5067761)

Supeeeerrrrr

bujuKYL 17-06-12 23:04

am o filmare mult mai ok, atuncea era iarna era foarte frig afara de aceea ies aburii aia...era undeva la -30 grade:shock:...o sa incerc sa urc filmarea de acum 2 saptamani:-P

daryiyus 18-06-12 21:46

Cat de frumoasa poate fii :) Cati mai multi km fara probl!

bujuKYL 19-06-12 05:25

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 5070871)
Cat de frumoasa poate fii :) Cati mai multi km fara probl!

Multumesc la fel:-P:D!

motorulro 21-06-12 17:47

cum de descurci cu ea iarna ? intra frig ?

bujuKYL 21-06-12 23:12

Quote:

Originally Posted by motorulro (Post 5074628)
cum de descurci cu ea iarna ? intra frig ?

nu nici vorba!:-P nici apa cand ploua afara sau la spalatorie...totusi sunt gandite nu doar trantite pe piata auto, plus de asta are o incalzire super misto in ea, niciodata nu dau mai mult de 2 iarna la incalzire:D

pxL 23-06-12 10:52

Sal`tare amice :) nu te`am vazut de mult, nici macar in trecere. Unde lucrezi acum? din cate tin eu minte, erai in italsofa anul trecut pe vremea asta, nu am vazut de mult opel`ul.
cand punem de`o intalnire cu 2-3-5 prieteni cu masini stiu eu? sa iesim la un raid de oras + suc (ca berica nu`i voie la volan)

bujuKYL 28-06-12 14:42

10 Attachment(s)
dupa o zi de munca!:D

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning