![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
:) mai bine la fortus.....nu e asa greu de ajuns...mai ales ca e duminica ..parcarea e goala...fata de cea de la palat unde sigur va fi miscare...politie, copii, biciclisti, nunti:)) etc.....
|
Cum naiba fac un POLL?
|
bine :) majoritatea decide :) dar la palat e interzisa intrarea acolo? sau amenda pt ce?
|
Votatzi pentru 22 Octombrie
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/24374-fortus__________sau__________palatul-culturii.html |
Sper sa nu vina si "copii diabolici" fara minte,cu capu`n acceleratie si sa ma astept cu niste surprize neplacute!Cu mana mea ii las fara cauciucuri si geamuri!
|
good point crysty... vom vedea noi cine e reisar... oricum daca vrea ceva o face dupa intalnire pe peilea lui... vedem noi....
|
ba nene... si eu drept sa zic tot la fortus imi era gandul da' am zis sa nu imi exprim opinia k si asa nu prea conteaza... dar dak tot s-a facut poll p kestia asta..atunci ... am zis sa votez..
sigur..cum spune crys .. cel mai bine e la fortus.. si nu e vb numai de politie.. ci de parcarea in sine..care e destul de mare... faza nasoala e k .. dak prindem vreme buna..asa cum ne dorim...mai vin niste microbisti.. copchii de astia..si joaca fotbal p acolo..+ babe si copii mici... nu stiu cum ii putem alunga.. :D am mai incercat eu o data..si m-am trezit cu garda.. :D k a facut un fraier reclamatie... asa k.. dak exista vreo solutie crys...si t pot ajuta.. atunci cu cea mai mare placere am sa o fac.. ;) (am boala p fotbaliatorii hagi si ronaldinho din zona aia..) :lol: bafta baieti...si aveti grija la radaru de pe bulevard.. nu va spargeti in figuri k mai sta lumea cu radaru prin zona strazii principale... (sper sa nu lucreze duminica) va salut si sa ne vedem sanatosi si in numar mare pe 22 :D ... iihhaaa :lol: |
stiu care e faza cu jocurile pe acolo prin parcare... dar stiti si voi. facem asa.... ne adum acolo... palavre 2 ore... plecam noi la un suc... apoi l adefilare.. va dati seama... nu cred ca o sa mai fie peacolo cineva.... ne intoarcem acolo la fortus... si vedem noi ce facem... oricum astea raman pe moment discutate... "programul de voie"
|
:) Se vor rezolva toate.....!
|
Dar nu stitzi nimic de cei din Piatra Neamtz....nu cunoastetzi pe nimeni?Dar de Vaslui?Cine se mai ocupa!? |
am discutat cu piatra neamtz... cu vaslui ramane sa vb...
|
O propunere de ultima ora!
V`om merge in coloana in Iasi...pentru campania initiata de Politia Romana "Stop Accidentelor Rutiere!"!Eventual v`om face si`o pancarta ceva!Totul va fi in liniste,doar cu avariile puse si fara viteza!Ar fi bine.......am fi si noi altfel vazuti! |
excelenta ideee.....sigur ne facem si noi altfel vazutzi...mai ales cu o pancarda....eu unu am scapat de amenzi....din cauza unor deodorante care promoveaza asta...:))
|
sau vb la o firma de publicitate sa ne faca niste stikere "stop accidentelor rutiere!!"
|
Cei ce au usere pe vw forum,ford forum,ford forum,honda..si alte marci auto ii rog frumos sa posteze ei la sectiunile de intalniri urmatorul anuntz!
Intalnire 4Tuning.Ro --- Iasi --- 22 Octombrie 2006 Palatul Culturii Ora 15.00 Detalii: https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi/page-2.html Suntetzi invitatzii mei! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning