![]() |
SEBASTIAN ai spus ca o dacie pusa la punct este peste oltcit ,la ce te referi?
|
Re:
Quote:
|
cum sa nu aibe discuri pe spate???? :lol:
adevarul este ca nici eu nu am crezut pana nu am vazut cu ochii mei.. si discurile fata nu sunt la vedere ci de afla chiar langa cutia de viteze, deci placutele se schimba de la motor nu de la roata :wink: |
HolySoul stiai ca motorul olcitului este boxer?ca la porsche, un trs are 61,5 hp la 5500 rot/min,cit are dacia de 1400 sau de 1600?ca de cea de 1300 nu mai intreb
:lol: :lol: :lol: |
Re: LEGAL RACING
Quote:
Cred ca Dacia s-a pretat mai bine la tuning-racing martorii fiind prestatile lor in diferite concursuri. |
Re:
Quote:
si cea de 1100 un pic modificata poate face asta :twisted: |
Re: LEGAL RACING
Quote:
Oricum, se stie foarte bine ca Dacia a fost mai de interes pentru romani decat Oltcitul, chiar daca Oltcitul, atunci cand a fost lansat pe piata, a devansat Dacia in materie de vanzari. Deci... Discutia asta, ca si toate celelalte, se tine pe baza unor declaratii, dar nu poate fi clarificata decat acolo unde trebuie, si anume, pe pista. Cursa de la Craiova a fost un exemplu CLAR pentru raspunsul acestui topic si sunt sigur ca exemplele vor continua. |
ce sa mai vb oltcit power:workout:
|
Oricum , eu am avut dacie inainte , si acum am oltcit.Spun cu mana pe inima ca am trecut de la un mijloc de locomotie la o masina adevarata.Nu regret deloc dacia , cu toate ca am avut-o de vreo 7 ani.
M-am saturat de cate ori eram nevoit sa fac tinichigeria la dracie . |
Re:
Quote:
|
Oltcitul Franta are discuri ventilate pe fatza, etrierii sunt montati pe cutie discul fiind langa cutia de viteza. Pe spate are discuri pline.
Exista si modele de oltcit cu discuri de dacie,montate clasic la capatul planetarei. Sunt modele care au si tamburi pe spate,facute prin 89 parca. Modelul frantuzesc are niste frane excelente, daca sunt bine puse la punct. Intr-adevar a existat un motor de dacie 1.6 cu axa cu came in chiulasa, dar nu era deloc fiabil, si s-a renuntat le el repede. Parca mai e prin Politehinica unul. |
LEGAL RACING
Sa nu uitam ca si Dacia 1100 avea discuri fata + spate. Oare era o masina moderna sau performanta? Raman in continuare la concluzia ca Dacia e mai performanta. La variantele de serie pe Oltcit il ajutau mult carburatoarele, eu chiar am avut o Dacia modificata putin si aveam solex de Oltcit 12 TRS pe ea. mergea f bine masina cu consumuri rezonabile.Era de strada nu de curse. |
Re:
Quote:
Poate acum, HolySoul este convins :lol: |
Gabi da .. sunt convins ... am citit si eu de pe site-ul Oltcit si am ajuns la urmatoarele concluzii :
Intradevar oltciturile dinainte de 89 aveau discuri fatza+spate dar frana de mana nu era buna si au trebuit sa puna tamburi pe spate ... NU are oltcitul discuri ventilate stock . Asta scria pe site .. acum daka modelu frantuzesc nush ce are .. asta e altceva .. ka ma apuk sa zic si eu ca Loganul e masina pe langa oltcit .. depinde de variante de masini .. |
Re:
Quote:
Cea de 1.4 are mai putini , in jur de 60 parca .. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning