![]() |
Re: Symbol 1.5 DCi TR-01-RLJ
Frumoase, ii sta bine cu ele , ma gandesc ca au fost second, cat ai dat pe ele?
|
Mare + pentru aspect ..un xenon si aia e :]
|
vor urma si xenoanele, dupa ce repar angelul ala ars si le dau un polish, dupa xenoane ma gandeam sa ii fac plafonul negru, am vazut pe mai multe masini si totusi nu stiu cat de bine ar da pe masina mea,sau sa strang bani pentru clean look??? voi ce ziceti?:-? si cu ornamentul ala de la frana de mana ma ajuta si pe mine cineva?:))cum il dau jos??? ca am primit unul cadou si vreau sa-l pun. farurile m-au costat 400 lei dar eu zic ca e bine, unele noi costa 900 lei iar astea cu toate reparatiile le duc undeva la 600 lei eu zic ca e mai bine decat 900 lei:D
|
arata bine bine !!
imi place maCSim culoarea :rolleyes2:lol: |
mersi :D dar nu stie nimeni cum scot si eu ornamentul de la frana de mana?
|
Cati litri de ulei de motor trebuie sa bag? si de care?
|
cauta la zona tehnica, eu bag castrol edge 5w40
|
2 Attachment(s)
manerele de la usi imbracate in folie carbon, mai urmeaza si alte elemente cand mai ajung pe acasa si i-am schimbat jantele cu alea de iarna(alea de vara sunt spalate, lustruite se odihnesc in sufragerie, asteapta caldura:P). am luat si inele noi la angel eyes dar nu am avut timp sa le pun, trebuie sa polishez si sticlele de la faruri pentru ca sunt cam zgariate si dupa le montez angelul si le pun pe masina.
|
Quote:
filtre de :-combustibil 120lei, -aer 25lei -polen 25lei -ulei 25lei curea distributie la 80lei ulei de motor mobil 5w40 de 4litri sintetic la 120 lei plus manopera care nu stiu cat o sa coste. |
preturile sunt bune, poti sa le iei, distributia nu stiu ca nu am schimbato, dar uleiul si restu e ok la pret.
|
4 Attachment(s)
Folie pe stopuri, proaspata, acu o juma de ora am terminat-o de pus:D
|
prin ianuarie sper sa ajung la ghetto, se pregateste o surpriza:D pana atunci mai lucrez (cand am timp) la farurile angel si la interior.
|
Alt aspect cu stopurile smoked .. arata bine ;)
|
1 Attachment(s)
mai multa folie carbon la interior:D
|
doar o poza?:( restul nu mi le-a bagat:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning