Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI A4 B5 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/232792-audi-a4-b5.html)

florin_andrey86 18-02-11 11:34

Re: AUDI A4 B5

astazi sunt programate urmatoarele:
- schimbat telescoape si arcuri spate;
- schimbat telescoape si arcuri fata;
- bara spate;
- pragarele.
daca mai am timp mai fac si altceva.

crysty05 18-02-11 16:41

la garaj la chioru si lau o faci man?

valitataye 18-02-11 16:55

Te-ai apucat serios de munca.Spor la treaba:)

florin_andrey86 18-02-11 20:15

7 Attachment(s)
da crysty la noi la garaj m-am apucat de ea ;;)

din tot ce mi-am planificat pt astazi nu am facut mai nimic, am schimat doar arcurile de pe telescoapele primite pe cele noi si am montat doar un telescop pe masina ( stanga stape)

si niste poze cu munca de astazi
poze si cum sta roata acum pe stanga cu distantier si cea pe dreapta fara (scuzati ca masina e murdara :D:D:D )

florin_andrey86 18-02-11 20:38

3 Attachment(s)
un suport de butoane, 6 butoane cu revenire ;;) pt diverse comenzi :D :D :D

valitataye 18-02-11 22:18

Bun ca totusi ai facut ceva nu ai stat degeaba;)

florin_andrey86 20-02-11 03:52

5 Attachment(s)
astazi am terminat cu suspensia pe spate la masina, dar nu am facut poza
am ridicat masina pe caprea pt ca urmeaza sa-i montez racitorul de ulei si intercolerul si trebuie schimbate urmatoarele:
- kit distributie
- curea alternator
- curea compresor
- garniturile de la capacul motor si baia de ulei
- filtru de ulei
- filtru de motorina
- uleiul
- burduful la planetara dreapta
- suspensia sport

am avut si activitati interioare ( aici am facut poze ) :
- suport butoane model RS
- pozitionarea butoanelor pt geamurile electrice spate ( masina nu a avut geamuri electirice pe spate si i-am montat eu)

tot astazi mi-am comandat si 2 scaune de fata de AUDI A3 rabatabile.

dark.rider1 20-02-11 11:48

Sincer, nu vad rolul butoanelor cu protectie intr-un Audi. Sper ca nu te deranjeaza ca-mi dau si eu cu parerea pe aici, dar era mai stilat daca ii cautai niste butoane de VW/Audi ca sa se integreze in peisaj, hidoseniile alea n-au ce cauta acolo.:D

Ar da bine intr-o masina pregatita de curse, nu intr-un interior elegant. Parerea mea.

Masinile modificate ar trebui sa pastreze o anumita tematica. M-ar da pe spate un A4 modificat cat mai subtil, decat unul cu fel de fel de butoane, eleroane, volane, schimbatoare.

Bafta!

florin_andrey86 20-02-11 11:54

e parerea ta si ti-o respect, toti avem dreptul la o parere fie ca celor din jur le place sau nu, eu accept si critici si laude, pt ca nimeni nu poate multumii pe toata lumea, eu iti multumesc pt ideea cu butoanele de vw/audi, dar nu am unde sa le pun deoarece in bord unde vin butoanele originale nu mai am decat 2 locuri libere.
stima

dark.rider1 20-02-11 12:03

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4102427)
e parerea ta si ti-o respect, toti avem dreptul la o parere fie ca celor din jur le place sau nu, eu accept si critici si laude, pt ca nimeni nu poate multumii pe toata lumea, eu iti multumesc pt ideea cu butoanele de vw/audi, dar nu am unde sa le pun deoarece in bord unde vin butoanele originale nu mai am decat 2 locuri libere.
stima

Pai poti sa le pui in locul celor pe care le-ai montat in locasul de langa frana. Sau daca vrei ceva chiar profi, necesita o investitie putin mai mare si-ti iei manerele de la toate 4 usile cu butoare individual. Banuiesc ca butoanele de care vorbesc sunt pentru geamuri, nu?

dark.rider1 20-02-11 12:06

Arcurile sunt sport?

florin_andrey86 20-02-11 12:07

da, butoanele sunt pt geamuri, e cam costisitoare treaba aceea, 200 lei instalatia electrica, 100 lei fata de use cu tot cu suportul de butoane, si imi mai trebuie si butonul de blocaj geam pe spate care nu-i stiu pretul, dar e bine si acolo, dupa ce o sa fie finisat o sa fie mai frumos.

da, rosii, iar telescoapele galbene

Alex_shaolin 20-02-11 12:20

F tare :shock:,cita munca a intrat in masinuta aia ...cunosc si eu senzatia :-) dar Golful ce face in ce stare e ca si ala mi a placut mult cum arata(e diesel sau benzina ?),oricum felicitari.

dark.rider1 20-02-11 13:55

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4102467)
da, butoanele sunt pt geamuri, e cam costisitoare treaba aceea, 200 lei instalatia electrica, 100 lei fata de use cu tot cu suportul de butoane, si imi mai trebuie si butonul de blocaj geam pe spate care nu-i stiu pretul, dar e bine si acolo, dupa ce o sa fie finisat o sa fie mai frumos.

da, rosii, iar telescoapele galbene

ok, asteptam poze. :D

b0gdy 20-02-11 16:40

in poza cu tambur...se vede ceva pus pe el.....e distantier?......tot 5x112 ai pastrat sau ai schimbat......si cat ai dat pe distantiere.....

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning