![]() |
Re: Cielo Custom-B-41-NEB
Quote:
|
a iesit cu mult mai bine decat m-am asteptat.....spor in continuare...a iesit bestiala
|
Credeam ca ai plecat din tara:))) te asteptam pe la atelier sa mai facme una alta;) a iesit cum trebuie!
|
Deci a iesit superb, acu jante jante jante :lol: dinalea cu J mare ca doar ai Aripi bombate :lol:
|
frumos a iesit dar parca totusi arata ciudatel cu aripile spate asa sa vedem cum va arata cu jante 8)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
E o lucrare frumoasa, felicitari! Insa as dori sa-mi spun si cealalta parere. Din fata si din spate, nu ai ce sa reprosezi, insa din lateral, poti observa un anumit lips la imbinarea spoilerului cu caroseria. Eu zic ca era mai frumos daca faceai pasajele din spate din 2 parti, una pe tabla si alta pe spoiler. Parerea mea...
Felicitari inca o data! |
scumpule mai muncesti si tu la masina asta ???
|
Quote:
vineri acum am programare la RAR,sa vedem ce dracu fac acolo si tot vineri daca imi mai ramane ceva timp sa ma duc si la politie si abia dupa ce termin cu totul dau "prelata" jos dupa ea si ma mai apuc de mesterit.pana atunci...:rolleyes2 |
foarte frumos tot proiectul, sper sa iti gasesti si niste jante pe masura masinii!
|
Ti-am vazut masina saptamana trecuta o pregateai de urcat pe platforma. Masina e frumusica insa pasajele pe spate mi se par cam mari, dar cine stie poate in concordanta cu jantele de aliaj cu care le vei asorta va iesi ceva frumos. Jantele de tabla de pe ea oricum sunt din alt film momentan.
Spor la treaba si s-o vedem prin cartier mai repede. |
Quote:
|
s-a muncit la masina asta dar cum au spus si altii nu am i9ncredere in pasajele de pe spate si nici estetice nu sunt
o alta problema ar fi lipirea barii spate de aripa,nu aduce nimic bun si nu va tine,asta ai sa vezi mai tarziu imi plac eleronul si difuzorul din bara spor la treaba! |
Stau in spatele parcului sa zic asa, circul mai mult cu un papuc alb destul de admirat prin cartier!!
|
Salut man ,numai facii nici o miscare nimic? Ce sa mai aude de masinuta?
Numai de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning