![]() |
Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?
2 Attachment(s)
Am inteles ca sunt multe persoane care nu au fost multumite de ce am facut noi in trecut, de cele doua E36 Meeting realizate in 2009 si 2010 si de accea nu ar venii la un eveniment organizat de noi. Inteleg ca pentru aceleasi persoane aparitiile pe siteuri internationale precum bimmerpost, siteuri nationale precum bmwblog, reviste de profil precum COX nu reprezinta nimic!
Ce nu inteleg este insa de ce nici macar una dintre aceste persoane nu organizeaza un eveniment, toti arunca vorbe in vant insa nimeni nu face nimic, la vorba suntem toti eroi la fapte mai greu! Eu unu simt nevoia sa imi cer scuze pentru faptul ca nu am fost capabili sa facem un eveniment si pe pacul acelor persoane si tocmai din acest motiv nu mai organizam nimic anul acesta preferam sa ii lasam pe ei! Acele persoane care nu ar venii la evenimentele noastre au sansa sa organizeze anul acesta ceva peste ce am facut noi si sa speram sa fie de zeci de ori mai bine si cu rezultate de sute de ori mai bune pentru comunitatea de E36 din Romania! Atasez doua fotografii si un filmulet pentru ca tara am impresia ca anul asta nu o sa mai avem parte de asa ceva! https://www.youtube.com/watch?v=9VkjqgiGcdw |
si io care vroiam sa fiu prezent anu asta ,ce ghinion am :(
|
totusi...de ce nu va cumulati efortul cu intalnirea anuala bmwclub?
pare un pic ... rasista, nicidecum selecta, intalnirea "pe modele". am participat la o astfel de intalnire si... nu s-a facut diferenta intre posesorii de seria 3 sau 6, 7 sau ... in fond si la urma urmei... este aceiasi marca. vezi modele diferite, ani diferiti si... aflii lucruri extrem de placute. p.s. anul acesta,daca nu ma insel, se tine la b.herculane in perioada 24-26 iunie. |
Quote:
|
eu unul zic sa lasam supararile acasa si sa incercam sa organizam ceva si anul asta. pana acum nu am participat la vreo intalnire e36 si chiar as vrea sa particip anul acesta.
va doresc o zi buna. |
Uhm .. sper sa nu suferim (pasionatii de E36) din cauza unui "razboi de orgolii" (ca in asa ceva pare sa se transforme ceea ce trebuia sa fie frumos :rolleyes2 )
In fine .. ideea e urmatoarea : vrem o intalnire E36 si ar fi minunat daca s-ar si intampla (si daca am stii din timp, dupa cum spunea cineva mai sus "sa ne putem pregati financiar, sau sa ne terminam masinile pana la data stabilita") .. Bafta si sa ne vedem cu bine (si multi) :D |
Quote:
intalnirile bmwclub cu ce sunt "deosebite" fata de meeting-urile e36? si la .... intalnirile bmwclub sunt prezenti posesori de e36, compact si e30. chiar nu sunt intalniri de fite. diferenta, discrepanta o fac ... cei ce propovaduiesc intalnirile gen E36, e30...s.a.m.d. multi, foarte multi posesori de modele mai noi sau mai de "fite" au fost posesori de e36, e30... ce inseamna..SA FIE LA EI ACOLO? |
La intalnirea anuala bmwclub nu se pune accent pe pasiunea ce ne leaga , pe masini , acolo se aduna baietii care au legat prietenii de pe forum , daca criteriu de baza pentru locatie a ajuns piscina , no comment , poate sunt eu redus mintal si nu inteleg treburile astea , dar ma uit si eu pe site-uri din afara si baietii aia nu au nevoie decat de o parcare mai mare sau o bucata de gazon unde sa-si poata parca masinile si sa zicem un drum de cativa zeci de km in coloana , atat , nu bauturi , cazari care mai decare bogate in optiuni , piscine , dealeri si alte treburi .
Si sunt convins ca anul asta nu vom avea un e36 meeting , macar daca s-ar face ceva ca afara incluzand toate modelele dar nu prea vad cum si cand . |
Quote:
pe forumul respectiv...locatia se voteaza ....la vedere. un lucru ce mi se pare ok. inca nu se detine monopolul intalnirii anulae cum este pe alte forumuri/cluburi. niciodata nu vor fi multumiti cu totii. important este ca nu se fac diferente intre modele bmw un dealer...nu il poti caza la casuta sau cort. totusi bmw e marca "pretentioasa". pentru participanti din cate stiu(si nu ma insel) exista variante de cazare, functie de buget si pretentii(de toate pentru toti). discutiile de pe forum nu sunt relevante ! multi povestitori.... despre ce este DINCOLO. -dincolo....nimic nu este moka..si chiar se platesc taxe de participare. -dincolo...nu toata lumea este acceptata la meeting(nu de putine ori trebuie sa indeplinesti anumite bareme/criterii/conditii) -dincolo...nu prea vezi baieti de 21 de ani la intalnirile anuale dedicate unei marci(no offence!) |
Singurii care au venit cu o varianta adevarata de meeting/intalnire/fest au fost cei din cluj insa nu au fost foarte votati , de aici reiese si mentalitatea romanului , sa fie distractie si bauta , restul putin conteaza , aaaa da , poate si o tura doua cu ceva modele puse la dispozitie de catre dilari , lucru pe care oricum il poti face oricand .
Hai sa spun cum vad eu o intalnire de proportii : nu zice nimeni sa nu ai o taxa de participare , undeva la 50 maxim 100 de roni , o parcare mare , acolo masinile asezate pe serii , acordare de cupe simbolice pentru cel mai bun retro bmw sau tuning bmw sau engine tuning etc , tombola cu premii si cel mai important desii cred eu ca visez prea mult , amenajarea unui traseu , ca o mini competitie de indemanare sa ne si distram , asta e distractia pe care eu o vad , plus plecarea seara in coloana sau a 2-a zi , aici depinde foarte mult si de cati participanti ar fi , televiziuni chemate , reviste de profil , sau de ce nu ca bmwclub tot are o revista , aparitia unui numar dedicat acestei intalniri , sa ai o amintire , sa te uiti la ea peste ani si ani si sa-ti spui ''ba ce marfa a fost atunci , haos a iesit''. In fine , ideea mea generala ar fi ca in acea zi sa o petreci intre fiare si hostes-uri , holbandu-te la una la alta , ceva ce oricum nu se intampla zilnic dar cred eu ca nu avem inca mentalitatea pentru a demara o asa actiune . Si crezi tu ca un student de 21 de ani cu venituri modeste poate venii la intalnirea anuala bmwclub ? |
Quote:
interesant la bmwclub este ca toti sunt bineveniti, indiferent de modelul condus. daca ai bmw...ar fi normal sa iti permiti macar o data pe an participarea la un eveniment ...daca esti pasionat. student cu venituri modeste...dar iti permiti bmw - totusi nu e o masina cu intretinere sub medie. taxa de participare 50-100 roni este cam putin. gandeste-te cat este un bilet de intrare la un eveniment auto. si acolo sunt sponsori gramada! daca s-ar fi organizat la cluj, ai fi fost prezent?:-) totusi este departe de bucuresti. cu siguranta s-ar fi reusit la cluj organizarea intalnirii anuale(este una din cele mai mari comunitati din tara) dar trebuie tinut cont si de participantii din toatele zonele tarii. p.s. pana la televiziuni prezente...e cale lunga. unele posturi locale chiar cer bani pentru a fi prezente la un asemenea "eveniment". |
+1 pt ideea lui Billy c25xe .... dc nu poate organiza nimeni? va spun eu dc.... pt ca sunt f putini care sunt pasionati de E36...restul sunt doar "posesori"... eu am vrut sa fac club in Buzau dar nu am avut cu cine....dar sper sa pot da nastere acestui club pana la urma...o sa incep dupa sarbatori sa vad ce pot face! Sper ca pana organizati voi intrunirea sa-mi pot vopsi barile si jantele si sa-mi pun suspensi :D si sa dau nastere acestui club!
SI VA ROG PUNETI-MA PE LISTA DACA ORGANIZATI CEVA :P |
Quote:
|
Sapte (7) pagini in care nu ati facut nimic.
Doar barfa, certuri, orgolii ... si 2-3 sugestii. UNU, dar macar UNU SINGUR, nu a luat initiativa, sa faca un topic dedicat, SAU sa contacteze un moderator/supermoderator, pe care sa il intrebe: " uite, asa, asa, vreau sa fac un topic despre asta, la sectiunea asta, ma poti ajuta cu un sticky daca il fac ?! " . Din punctul meu de vedere, sunt lamurit mai mult decat e nevoie, despre cum o sa decurga chestia asta ... desi ma asteptam la asta, sunt dezamagit. Din nou, la noi, ca e romania, lucrurile stau altfel. Noi nu putem sa fim o comunitate, cum sunt cei de la VW ... ca noi ... avem BMW, e mai mult decat o comunitate ... e fiecare cu jmecheria lui. p.s.: pentru oricine face intalnirea asta, va rog eu frumos, sa aveti macar decenta, sa nu puneti pe cineva din tara, sa bata drumul degeaba, pentru o intalnire de 1 ora intr-o parcare oarecare, ca e parcare de capitala si e mai cu mot. Pentru ca nu merita! Daca aveti de gand sa faceti asta, mentionati ca e o intalnire locala si atat, nu 'hraniti' lumea cu vise. |
@Stefan
In primul rand nu stiu cine esti,daca ne cunoastem de undeva de iti permiti sa cataloghezi ce vreau eu sau nu. Daca esti atat de ahtiat dupa intalnirile bmwclub nu ai decat sa te duci,nu te retine nimeni.Dar nu mai face atata propanganda pentru ei.Pentru mine si altii ca mine acolo au ramas cativa baieti care inca mai sunt de treaba ,restul sunt paraleli si plini de basini.Daca merg la intalnire,merg sa ma simt bine,sa ma destind si sa stau cu prieteni cu care am ce vorbi nu sa ma enervez. Cat despre intalnirele lor din punct de vedere organizatoric nu sunt rau facute,din contra...chiar reusesc sa atraga o parte din dealerii bmw alaturi de ei...ceea ce e un mare lucru.Cine nu crede poate incerca sa intre in contact cu orice dealer si se va convinge. Pentru cunostintele tale cand eu organizam primele intalniri bmwclub la un nivel mai mare (asta in urma cu ani buni) probabil nu stiai cu ce sa mananca bmw( si nu o spun ca pe o jignire).Sa mai zic de multe alte intalniri?Nu cred ca are rost.Nu am cautat si nu caut recunostinta nimanui,nu m-am scos cu nimic niciodata din contra...cred ca am bagat bani de la mine pe care nu i-am mai recuperat. Si cum a zis si Skillzu ''Noi nu putem sa fim o comunitate, cum sunt cei de la VW ... ca noi ... avem BMW, e mai mult decat o comunitate ... e fiecare cu jmecheria lui.'' Asa ca prefer ca ceea ce voi face de acum inainte in materie de intalniri sa fie numai cu porti inchise si pe baza de invitatii,iar rezultatele le veti putea compara ceva mai tarziu. In plus intalnirile e30,e36 nu isi au rostul din pct meu de vedere deoarece nu sunt niste comunitati atat de mari si atat de bine organizate incat sa le reuseasca.Recunosc ca am incercat si eu asa ceva insa nu a iesit ce doream.Multi au dat din gura pe forum ca vin si nu au mai aparut,altii au venit doar in parcarea de unde se facea plecarea,altii veniti la caterinca,altii erau mai coiosi si erau ''riceri'' iar pe altii ii apucau cercurile si burnout-urile...de parca ceea ce faceau ei nu am mai vazut.Nu asta e ideea de intalnire...e penibil. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning