![]() |
Re: Daewoo Cielo 1500 16 Valve -YxD
frumoasa masina si bine intretinuta....spor la modificari si multi km;)
|
Salut ! Daca nu ma insel asta este masina ta ?
https://www.youtube.com/watch?v=UQJM6...CZteyxWEU0Pcs= |
urmeaza poze noi :)
|
19 Attachment(s)
Am mai facut intre timp semnalele aripi fata smoke, burdufe manete semnalizare de VECTRA B , stiker bomb in interior care e de asta toamna dar nu am pus poze , modificat stopuri spate sa stea toate 3 becurile aprinse pe pozitie , numere imatriculare noi si Oglinzi FK inbracate in Carbon 3M....
|
super masina,,,vazuta live este si mai mijto !!!
spor in continuare,,,la modificari !!! :D |
2 Attachment(s)
salut cn ma ajuta si pe mine cu un mic VT vreau sa pun stopurile de pe AVD la mine pe masina sa vad cu ar da . Astept si pareri daca ar da bine!
|
1 Attachment(s)
Nu a iesit perfect, dar e buna pentru a va putea face o idee :)
|
Multumesc mult . Aastept pareri da mai bine cu stopurile astea ?!
|
foarte frumoasa si intretinuta masina.
|
Da bine cu stopurile alea, mai ales ca se aprind... "altfel" ;)
Spune-mi si mie, te rog, cum ai rezolvat cu turatia la bordul lcd? Numaratorul de km parcursi iti merge? |
numaru de km parcursi nu merge , iar turatia mia facut un electronist un mic montaj. Eu o sa pun becuri rosi in ele no sa ma complic cu leduri nus cum s-or vedea :?:
|
Banuiesc ca nu stii ce montaj...
Stiu ca stopurile alea aveau interiorul facut cu leduri, frumos... nu mai merg ledurile? |
Montaju e cel de pe clubcielo dar la tine pe 8 valve nu merge , Stopurile nu sunt astea ale lui mad max se fac din stopuri stok eliminand primu strat de geam , insa nu stiu cum o sa se vada cu becuri rosi nu cu leduri.
|
Am inteles :)
Cu stopurile vezi ca avea Felix facut asa pe vechiul lui Cielo, NT XX ADU, nu mai retin numarul. Singura diferenta e ca nu le-a innegrit. |
Am vaz da el le facuse in stilu JOE mod cu interior negru eu vreau sa le pun folie pe afara sa iasa cale lui mad max dar cu bec nu cu led inauntru .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning