![]() |
Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN
Quote:
Quote:
Procedura de resetare ar fi urmatoarea: OIL SERVICE Press and hold button A (cel din dreapta ) Switch ignition ON Release button A The letters "OEL" or "OIL" will appear in the trip recorder display For models with digital clock turn button B to the right until "_ _ _" appears in the display For models with analogue clock pull out button B until "_ _ _" appears in the display INSPECTION SERVICE Press and hold button A Switch ignition ON Release button A Press and release button A The letters "INSP" will apear in the display For models with digital clock turn button B to the right until "_ _ _" appears on the display For models with analogue clock pull out button B until "_ _ _" appears in the display. |
iti multumesc mult ptr ajutor....iti urez sanatate si noroc in viata...esti bun cunosti...nu am ce spune...mai am si eu de invatat cred k multe despre masini...ingeneral...mersi inca odata...salutare...si numai bine... Dan
|
1 Attachment(s)
Salut. Am si eu nevoie de un manual de reparatii cu instalatia de apa pentru geamuri si inca unul pentru un radio cd cu navigatie de la vw un RNS MCD atasez si o fotografie cu acesta.
|
Re: Volkswagen
Quote:
|
verifica sigurantele in tablou.
|
Nu stiam ca e sectiune cu manuale dedicata pentru VW. Daca sunt si posesori de VW mai batrane am pus un manual pentru VW Beetle & Karmann Ghia (1954 - 1979) aici
|
are cineva carte tehnica in limba romana pentru vw transporter T 5 din 2004 ,motor 1,9 diesel ?
|
manual de reparatii pentru golf 4 in limba romana?
nu gasesc nicaieri... putin ajutor daca se poate, va rog... |
As avea nevoie de un manual pentru Golf 3 Vr6 an'92,exista un fir intrerupt sub masina dupa primul catalizator.
Si de la un timp a aparut o problema,abs'ul nu mai cupleaza,se aprinde becul de la abs cand franeaza. |
pentru un golf 3 2000 8v as avea si eu nevoie de un manual de reparatie
|
pentru un golf 2 g60 sau corado g60 un manual de reaparatie daca se gaseste p la unul din voi as fi extrem de recunoscator
|
de golf 3 gti 8 v 115cp va rog ca imi consuma enorm si chiar am nevoie, ms
|
Salutari, sint nou, aici.
Am nevoie de un manual de reparatii pt , VW GOLF 4 TDI, motor cod ALH. Daca il are cineva, rog PM sau email. [email protected] |
Salutare la toti membrii forumului. Ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii pentru VW Passat B6 1.9TDI?
|
salut,
din cate am observat eu, singurele manuale care NU sunt sunt cele de golf 3. Am si eu o problema cu o usa, si ma intereseaza un manual de reparatii. Care ma poate ajuta si pe mine?? Dati PM daca aveti ceva pentru usi. Mai exact, nu imi merge manerul sa o deschid, nici din interior nici din afara. What happened?:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning