Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Manuale reparatii VOLKSWAGEN (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/23226-manuale-reparatii-volkswagen.html)

R_a_z_v_a_n 03-09-08 09:12

Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN

Quote:

Originally Posted by dan_vw_passat (Post 1729790)
...mi-a aparut azi pe calculator la bord "service INSP"...ce poate se insemne asa ceva

Quote:

Originally Posted by dan_vw_passat (Post 1729792)
dak cineva ma poate ajuta cu ce am cerut

Trebuie sa faci schimbul de ulei si filtre. Resetarea o fac cei din service ulterior.

Procedura de resetare ar fi urmatoarea:

OIL SERVICE
Press and hold button A (cel din dreapta )
Switch ignition ON
Release button A
The letters "OEL" or "OIL" will appear in the trip recorder display
For models with digital clock turn button B to the right until "_ _ _" appears in the display
For models with analogue clock pull out button B until "_ _ _" appears in the display

INSPECTION SERVICE
Press and hold button A
Switch ignition ON
Release button A
Press and release button A
The letters "INSP" will apear in the display
For models with digital clock turn button B to the right until "_ _ _" appears on the display
For models with analogue clock pull out button B until "_ _ _" appears in the display.

dan_vw_passat 05-09-08 14:08

iti multumesc mult ptr ajutor....iti urez sanatate si noroc in viata...esti bun cunosti...nu am ce spune...mai am si eu de invatat cred k multe despre masini...ingeneral...mersi inca odata...salutare...si numai bine... Dan

nck_xx 11-09-08 19:56

1 Attachment(s)
Salut. Am si eu nevoie de un manual de reparatii cu instalatia de apa pentru geamuri si inca unul pentru un radio cd cu navigatie de la vw un RNS MCD atasez si o fotografie cu acesta.

cipy48 15-09-08 15:28

Re: Volkswagen

Quote:

Originally Posted by nyka82 (Post 1152055)
Am Si Eu O Problema Cine Ma Poate Ajuta Am Un Golg Tdi Din 2001 Si Am Facut Schimbu La Ulei Dar Ramane Becul Galben Aprins Stie Careva Dc????si Ce Ulei E Cel Mai Bun Pentru Pompe Deuse??? La El Am D Si I Rosu .pls Help Me

sall.nu ai nivelul la ulei bun.mai completeaza putin.uleiul cel mai bun u cel cu 550 si nu mai stiu,dar e cel recomandat

R_a_z_v_a_n 16-10-08 09:19

verifica sigurantele in tablou.

nxtaz 16-10-08 09:30

Nu stiam ca e sectiune cu manuale dedicata pentru VW. Daca sunt si posesori de VW mai batrane am pus un manual pentru VW Beetle & Karmann Ghia (1954 - 1979) aici

adyxplor 20-10-08 15:26

are cineva carte tehnica in limba romana pentru vw transporter T 5 din 2004 ,motor 1,9 diesel ?

retro 08-11-08 12:06

manual de reparatii pentru golf 4 in limba romana?
nu gasesc nicaieri...
putin ajutor daca se poate, va rog...

StreetStyle22 22-11-08 22:28

As avea nevoie de un manual pentru Golf 3 Vr6 an'92,exista un fir intrerupt sub masina dupa primul catalizator.
Si de la un timp a aparut o problema,abs'ul nu mai cupleaza,se aprinde becul de la abs cand franeaza.

pushtiutz 22-11-08 22:53

pentru un golf 3 2000 8v as avea si eu nevoie de un manual de reparatie

raduku988 27-11-08 16:55

pentru un golf 2 g60 sau corado g60 un manual de reaparatie daca se gaseste p la unul din voi as fi extrem de recunoscator

pushtiutz 01-12-08 08:20

de golf 3 gti 8 v 115cp va rog ca imi consuma enorm si chiar am nevoie, ms

misu tdi 22-12-08 14:34

Salutari, sint nou, aici.
Am nevoie de un manual de reparatii pt , VW GOLF 4 TDI, motor cod ALH. Daca il are cineva, rog PM sau email.
[email protected]

victor blackedition 23-12-08 21:00

Salutare la toti membrii forumului. Ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii pentru VW Passat B6 1.9TDI?

lupalb 28-12-08 11:48

salut,
din cate am observat eu, singurele manuale care NU sunt sunt cele de golf 3. Am si eu o problema cu o usa, si ma intereseaza un manual de reparatii. Care ma poate ajuta si pe mine??
Dati PM daca aveti ceva pentru usi. Mai exact, nu imi merge manerul sa o deschid, nici din interior nici din afara. What happened?:shock:

All times are GMT +2. The time now is 00:13.

- Copyright 2026 4Tuning