Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   Cum a fost? (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2318-a.html)

Hooliganu` 02-11-04 14:24

Gabi wrote:[/b]
Esti \"letal\"! Poate ne intalnim la Baneasa... tu si prietenu' tau |eminem| !!!
Chiar nu inteleg la ce te referi...explica-mi sa nu mor draq curios ... cu \"letal\" ala m-ai terminat... :)

Bogdan_16v 02-11-04 15:51

Hooliganule, so cherez...acum cred ca vorbesc pe limba ta materna, nu? Ce bine e de neamu' vostru ca nu mai sunteti nevoiti sa va duceti la mare sau la solar sa fiti in pas cu moda...Pana una alta, te sfatuiesc sa faci ceva cu educatia ta, ca te-a depasit si trenul la numarul de clase...
PS: Antonescu cand traiaaaa.... :lol:

Hooliganu` 02-11-04 16:19

Bogdan_16v tare mi-e ca sunt mai alb ca tine, dar fie ca tine...simte-te bine ca deh...:D
Pt cei care stiu sa scrie(acest anunt este primul, pe prima pagina):

Cursa indemanare PRISMA
Data : Sambata 30 Octombrie 2004
Locatia : complexul PRISMA 2
Organizatori : Legal Racing & No Speed Limit
Parteneri media : 4tuning.ro si radio 21
Tipul evenimentului : indemanare - viteza
Taxa inscriere : fara - Taxa public : fara
<<Detali>>!!!!!!!!!!!!! - <<Poze de la eveniment>> - <<Filme de la eveniment>>

P.S. Se scrie Detalii, nu detali , dar mai greseste omul...eu v-am aratat greseala... ca un bun cetatean ce sunt :)

Gratzian
o fi un caracter gresit...
dar si tu, in numai 2 randuri, ai dat chix cu 2 caractere... ghici?

Bogdan_16v tare mi-e ca sunt mai alb ca tine, dar fie ca tine...simte-te bine ca deh...:D
Pt cei care stiu sa scrie(acest anunt este primul, pe prima pagina):

asta tine de chitibusareala.... multumim, oricum...

EvLSant0S 02-11-04 16:20

chill.... poate ajungeti sa va certati si voi din ironiile astea ratate....

Gabi 02-11-04 21:42

Hooligane: cultura ta (de cartofi incoltiti) din Podu' Grant e ecspirata :lol: Scuza-mi indrazneala! Iarta-ma ca m-am luat de o cioara redusa (la prietenul tau, |eminem| ma refer - nu intelege ce nu trebuie) :)

PS: daca nu faceai gargara unde nu trebuia, nu se ajungea la vorbele astea :lol:

Hai! GATA!

EvLSant0S 02-11-04 21:55

n-aveti ce face... parerea mea e ca va plictisiti in fata pc-ului si aveti chef de caterink...

din fericire am avut onoare sa cunosc ambele parti sa zic asa , si pe hooliganu si pe gabi ....

amandoi sunt super baieti , nu inteleg care va e problema insa sper sa o rezolvati .... caci .. o cam ardeti aiurea.... cu caterink din asta....

fitzi baieti si rez. problema..

secera76 03-11-04 00:01

Valcea

Mai sunt sambata asta liniute la Baneasa?Daca da,cine poate sa-mi zica unde se fac incrierile?
Tks.

F_L_R 03-11-04 00:18

Hooliganu` te-am rugat intr-un post privat sa schimbi semnatura sau sa o mai cenzurezi putin. Aici nu esti pe stadion!!!!!
Scuze de Off

shadow 03-11-04 08:53

Secera76, cursa va fii pe data de 7 noiembrie (duminica), iar inscrierile sau facut deja, daca mai vrei sa te bagi poti sa te bagi la Libere!!!
Daca am gresit cu ceva in ce am zis mai sus va rog sa ma corectati!!!

Hooliganu` 03-11-04 09:00

Gabi(prazare), sa mori aici, tu erai cu myhay23cm pe messenger mah(te dai drept temb3ll ala)? ca ala m-a intrebat unde stau...si i-am zis...Ce treaba am eu cu eminem ala mah???Te iei de cultura mea, tot la sapa ti-e gandu saracule...hahah taranul tot la sapa trage... :) Ce am mai facut???Daca eram pe stadion...nu vorbeam asa frumos :P OffTopic putin: Cat pt tine Gabi uita-te ce ziceau bannerele noastre de la meciu cu voi(prazarii) si vezi parerea mes despre tine...la mnca cu tine..pa :twisted:!!! Gratzian am gresit...emotiile..:))

COObra 03-11-04 09:13

Va rog sa incetati cu certurile si offtopicul si sa reveniti la subiectul topicului, care se vrea unul constructiv.
unii chiar vor sa stie cum a fost la cursa si nu ii intereseaza certurile dintre voi.
daca aveti nivelul de hormoni ridicat -> ARENA
Holiganu . dupa cum te-a rugat si Florica te rog si eu sa iti cenzurezi un pic semnatura.
Va multumesc.

EvLSant0S 03-11-04 13:13

sterge ma cearta dintre ei 2 , sau pune-o la arena.... nu ?

CT-87-ADY 03-11-04 13:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sterge ma cearta dintre ei 2 , sau pune-o la arena.... nu ?

Corect! :x

Lucian 03-11-04 14:55

Hooligane tata , las-o mai moale sau scrie in arena .

Hooliganu` 03-11-04 16:52

Bai nene, voi chiar nu vedeti ca el a inceput??Tot eu pic de \"baiat rau\" ?Ms pt sprijin... :evil:

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning