![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
sal
pt un pejo 206 coupe cat ar costa? (luneta + geamurile mici lateral spate + geamurile lateral fatza) (si cat ar costa si datul jos al foliilor existente , acestea fiind neautorizate) |
salut.. la un Logan lateralele spate si luneta? se poate si fara sa demontati fetele de usi?
|
Dacie break pe spate, cat costa si unde montati ?
|
Sal, Folia e dintr-o singura bucata pe fiecare geam , right?
lasa-mi si mie un id de messenger pls, am vb aseara la tel , cred ca fac o rezervare pt miercuri , joi pt alfa 147 in 3 usi... |
semit pt logan pretul este de 100 de euro spatele . nu montam folie fara a demonta geamurile .
pt dacia break pretul este de 100 de euro geamurile de la portbagaj si inca 200 ron geamurile de la usile din spate . garajul se afla in bucurestii noi Anggell ramane stabilit cum am vb la telefon pt vineri . folia se monteaza dintr-o singura bucata pe oricefel de geam |
10 Attachment(s)
nu am facut poze tuturor masinilor facute insa am mai gasit prin calc in 3 masini pe care am aplicat folie autorizata
|
sal, cat costa la un clio bicorp laterale spate+luneta? si unde tre sa vin cu masina pt montaj?
|
mai vreau si pt un mitsubishi colt cz3 tot asa, faci reducere la mai multe masini? :)
|
cat ma costa la Opel Vectra B o fasie asa.. sus p parbriz... parasolar..? nu ma int nici un fel de act...astept pm
|
3 Attachment(s)
Super baieti.Super lucrare.
Imi place mult de tot cum a iesit si cum au lucrat. |
autorizatia este si pentru geamurile din fatza?
|
mai baietzi vreau si eu folie pe fatza, spate si luneta...dar sa fie autorizata..ca stiti cum e cu femeile la volan... :))..noi nu ne prea pricepem sa discutam cu politistii in chestii d-astea...cum pot sa fac o programare sau sa macar sa stiu un pret??, sa vad cum arata pe fata...
pentru o Fabia mititica cam cat m-ar costa? P.S. DOAR FOLIE AUTORIZATA SI PE FATA (chiar daca e 30%).. Merci |
Quote:
|
magos ...in jur de 100 e ...am pus si eu la ei . a iesit super :)
|
Quote:
Fatza se taxeaza separat din cate stiu eu si mai mult de 30% nu pupi autorizatie. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning